WORLD ECONOMIC FORUM RANGORDNER DEN GLOBALE ELITE BLANDT DE DAVOS-DELEGEREDE

WEF
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Der er ingen grund til at læse kriminalromaner for at få lidt spænding ind i hverdagen. Det rækker så rigeligt med en omgang daglig dosis globalistisk elite, hvor skeletterne nu springer ud af skabet. I den forstand, at hvad det i årevis er lykkedes ’the dark overlords’ M/K at holde så nogen lunde skjult i kulisserne og i den dybe stat, nu kommer for en dag. 

Der er to forklaringer. Først den optimistiske: Der er whistleblowers højt oppe i hierarkiet – eller skulle jeg hellere sige dybt nede i de mest indflydelsesrige lag af ’the deep state’? – der ikke mere vil se stiltiende til, mens et verdensdiktatur rulles ud. 

Den pessimistiske version: Toppen i den globalistiske elite er blevet overmodig. Manualen for en verdensregering uden for borgernes indflydelse rulles perfekt ud – alt går efter planen, og såkaldt almindelige mennesker har vist sig om muligt endnu mere underkastelsesparate end forudset. Naivt har de købt de statslige diktater solgt under bannerne ’folkesundhed’, ’samfundssind’ og tryghed.  

Guys

Frihed til at bestemme over eget liv og tage konsekvenserne af sine valg: Glem det! Står det til Klaus Schwab, Henry Kissinger, Bill Gates, Rockefeller og resten af mafiaen, skal alt, hvad der bare giver antydning af borgerlige frihedsrettigheder, elimineres.  

Til sagen: Vidste du, at World Economic Forum rangordner de Davos-delegerede? 

Hvis nej, så ved du det lige om lidt med afsæt i denne artikel How the World Economic Forum secretly categorizes Davos delegates  [jeg har lavet lidt flere afsnit og markeret overskrifter med fed for at lette læsningen på skærmen. Originalen kan du finde i linket – LN] 

***

WEF’s RANGORDNING AF DEN GLOBALE ELITE – Hvordan World Economic Forum i al hemmelighed kategoriserer Davos-delegerede.

Fra Quartz, journalistik for erhvervsledere: WEF’s årlige møde i Davos har en måde at opdele selv den globale “elite” i lag på. Hierarkiet af deltagere er opregnet i World Economic Forum’s (“WEF’s”) databaser. Deltagerne er inddelt i kategorier fra et til syv – en slags indikation af, hvor højtstående eller måske vigtig en delegeret er for erhvervslivet.

Næsten alle deltagere får tildelt et af disse “positionsniveauer”.

1’ere – De, der er opført som 1’ere, får betegnelser som “Top Executive” eller “Head of State”.
2’ere – Toere er mærket med positioner som “Senior Executives” og “Deputy Head of State”.
3s – Centralbankfolk er niveau tre.
4s – Niveau fire omfatter landstjenestemænd i en underministeriel stilling.
5s – Lokale embedsmænd er niveau fem.
6s – Personer i æresposter er niveau seks.
7s – Niveau syv er for personer, der er klassificeret som “funktionærer”.

Organisationer, regeringer, bankfolk, finansfolk og investorer i WEF
– WEF har offentliggjort sine årlige mødeplatforme i varierende grad i de seneste år. Nogle gange har det holdt listen privat, offentliggjort den i sin helhed eller offentliggjort den med udelukkelse af visse grupper af personer. De oplysninger, vi har modtaget, indeholder flere detaljer om deltagerne, end Quartz nogensinde har set, og afslører på en måde, der aldrig tidligere er blevet offentliggjort, hvordan WEF katalogiserer og kategoriserer verdens magtfulde personer.

Organisationer: FN, IMF, WTO, NATO og OECD
– Kategoriseringen afspejler ikke blot deltagerne, men også de organisationer, de repræsenterer. Der er kun to ledere af internationale organisationer, der er mærket som “1-Head of Top IO” (for “international organisation”). Det drejer sig om António Guterres, FN’s generalsekretær, og Kristalina Georgieva, administrerende direktør for Den Internationale Valutafond. Lederne af WTO, NATO og OECD er opført som “3-Head of IO/Deputy Head of Top IO”.

Regeringerne på WEF-møderne
– Der er 53 deltagere opført som enten statsoverhoved eller regeringschef. Hvis man filtrerer den liste, der er offentliggjort af Quartz, efter “statsoverhoved” og “premierminister”, var der i alt 75 deltagere fra 54 lande: 49 kategoriseret som niveau 1, 16 som niveau 2, 6 som niveau 3 og de resterende 4 som niveau 4 til 7.

Bankfolk, finansfolk og investorer i WEF
 – På WEF-mødet deltager seks repræsentanter fra Bank of America, BlackRock, Citi, Goldman Sachs, HSBC, HSBC og den russiske långiver Sberbank. Der er 17 bank- og investeringsselskaber, der sender delegationer på fem personer. Det drejer sig bl.a. om Barclays, Bridgewater Associates, JPMorgan Chase, Lazard, Paypal, Brasiliens Banco Bradesco og Ruslands VTB.

Deltagerne, der dukker op i Davos år efter år
– De evige Davos-mænd omfatter New York Times-kronikøren Thomas Friedman, JPMorgan Chases administrerende direktør Jamie Dimon og Aserbajdsjans stærke præsident Ilham Aliyev. Eric Cantor optræder også på hver af vores indsamlede lister, først som flertalsleder i det amerikanske Repræsentanternes Hus og derefter, efter sit valgnederlag, i sin nye rolle som næstformand i Moelis & Company.

Der var kun 34 kvinder planlagt til at deltage i hvert af de sidste otte WEF-årsmøder. De omfatter Christine Lagarde, den tidligere IMF-chef, som nu er formand for Den Europæiske Centralbank, Anne Finucane, næstformand for Bank of America, og Ruth Porat, tidligere Morgan Stanley-chef og nuværende finansdirektør i Alphabet.

Kilde – Quartz, journalistik for virksomhedsledere
– Sådan kategoriserer World Economic Forum hemmeligt Davos-delegerede – https://qz.com/1787762/davos-delegates-are-categorized-from-1-to-7-by-the-wef/

– Den fortrolige liste over alle, der deltager i World Economic Forum 2020 i Davos – https://qz.com/1787763/the-list-of-delegates-to-the-2020-world-economic-forum-in-davos/  

***

  Indoctrinated

***

Et fromt håb er, at striben af forbrydere M/K vil begynde at rivalisere indbyrdes, når de finder ud af, at de ikke har opnået topplacering i magtpyramiden! 

Del artiklen her: