PALLYWOOD: SÅDAN SNYDER PALÆSTINENSERNE DE VESTLIGE MEDIER

Del artiklen her:

Palæstinensere har længe formået at snyde de godtroende vestlige medier til at fremstille sig som ofre.

Vestlige medier ynder at fremstille aggressive muslimer som ofre. Sidste år instruerede CNN en demonstration, der skulle give indtryk af, at muslimer tager afstand fra Islamisk Stat. Demonstrationen bestod af kvinder, der åbenlyst støtter de brutale sharialoves foreskrifter for påklædning:

https://twitter.com/Cernovich/status/871490252765921280

Der er selvfølgelig muslimer, som tager afstand fra Koranens mange opfordringer til vold og drab. En række undersøgelser tyder dog på, at det især blandt unge muslimer ikke er tilfældet: 80 procent af unge tyrkere i Holland ser “intet galt” i at føre “jihad” imod ikke-muslimer. Det meget høje tal skal ses i lyset af, at tyrkere anses for at være blandt de mere vestligt indstillede muslimer. 27 procent af alle unge franskmænd og 14 procent af alle unge briter under 25 sympatiserer med jihad-bevægelsen Islamisk Stat. Dette inkluderer efter al sandsynlighed et meget stort flertal af unge muslimer i de to lande.

En del af de billeder, som vestlige medier bringer fra de palæstinensiske områder, er opstillet på samme måde:

Nogle gange får islamisterne hjælp af medierne. Andre gange snyder de medierne. Palæstinensiske ekstremister har et særligt talent for at snyde de godtroende journalister. Dette er kendt som Pallywood – en sammenskrivning af ordene Palæstina og Hollywood. Et frisk eksempel er en palæstinenser på krykker, der deltager i en af terrororganisationen Hamas’ voldelige optøjer imod Israel. Da israelerne begynder at forsvare sig imod indtrængeren, kan manden pludselig gå:

Ved en anden optagelse, der skal forestille at være en masse døde ofre for israelsk “vold”, bevæger de døde sig:

Det er ikke et mirakel, det er Pallywood.

Læs også:

MEDIER AFSLØRET I FALSK “MUSLIMSK ANTI-TERROR DEMONSTRATION”

FJERN LICENSEN OG MEDIESTØTTEN: MEDIER SKAL LEVE AF DERES TROVÆRDIGHED, INTET ANDET

TVÆR-EUROPÆISK MÅLING: JOURNALISTER ER EKSTREMT UTROVÆRDIGE

MÅLING: STORT FLERTAL MENER, AT DE ETABLEREDE MEDIER HAR “PROBLEMER MED TROVÆRDIGHEDEN”

GOEBBELS-PROPAGANDA I DR

 

Del artiklen her: