EU-LAND GIVER BORGERE LOV AT BÆRE VÅBEN

I en tid, hvor et nedslidt og stærkt underbemandet politi ikke formår at forsvare deres magtmonopol vil stadigt flere give borgere lov til at forsvare sig selv overfor bevæbnede kriminelle og terrorister.

Det vakte opsigt, da lektor Søren Hviid Pedersen fra Syddansk universitet forleden forsvarede borgeres ret til at bevæbne sig med skydevåben. Den konservative lektors argument er, at “Staten har mistet sit voldsmonopol, og løsningen er en bevæbnet befolkning.”

En helt grundlæggende kontrakt mellem stat og borgerne er brudt. Denne kontrakt går ud på, at borgerne frasiger sig retten til at kunne forsvare sig selv med de nødvendige midler mod, at staten garanterer borgernes sikkerhed.

Sagen er, at staten ikke længere kan give denne garanti. Våbnene flyder i den kriminelle underverden, nærmest dagligt er danskernes hverdag i bandernes krydsild og islamisk stat har netop opfordret til, at jihadister angriber folk i deres private hjem.

Læs også: ISLAMISK STAT ERKLÆRER “TOTAL KRIG”, NY SKRÆMMENDE TAKTIK

Politiet har, trods løfter fra skiftende justitsminister, ikke formået at bremse udviklingen. Tværtimod stiger kriminelles brug af skydevåben og truslen mod danskernes sikkerhed har ikke været større siden 2. Verdenskrig.

Søren Hviid Pedersen er langt fra alene.

Ifølge Interpols øverste chef er der kun to måder, hvorpå man effektivt kan bekæmpe og stoppe terror mod civile: Enten skal politiet bevogte alle steder, hvor der er mange mennesker, hvilket er utopi. Eller også skal vi lade befolkningen bevæbne sig selv.

Svejts’ øverste militære chef har advaret om, at “Vesteuropa er på grænsen til at bryde sammen i kaos på grund af masseindvandring og terrorisme” og opfordrer civile til at bevæbne sig selv.

Læs også: LIBERALISERING AF VÅBENLOVEN: ITALIENERE FÅR LOV AT SKYDE SEKSUALFORBRYDERE

Sidst år udtalte Tjekkiets præsident, Miloš Zeman, at “den eneste løsning på terrorisme er at deportere uintegrerede indvandrere. I mellemtiden bør folk bevæbne sig og være parate til at forsvare sig selv og andre.”

Tjekkiets parlament har netop godkendt en ændring af landets grundlov, som liberaliserer landets våbenlov.

“Tjekkiets borgere har ret til at anskaffe, eje og bære skydevåben og ammunition.”

På trods af, at antallet af voldtægter er mere end fordoblet på bare et enkelt år og stadigt flere oplever grov gadevold, kan danskere ikke engang få lov at eje en peberspray.

Det politiske klima i Danmark er muligvis endnu ikke parat til en faktabaseret diskussion om liberalisering af våbenloven. Første skridt i en sådan retning kunne dog være at give politibetjente og soldater lov at bære pistol i deres fritid. Dermed vil antallet af bevæbnede professionelle med erfaring og uddannelse i at bruge skydevåben i krisesituationer med et fingerknips blive mangedoblet.

Læs også: LAD DANSKERNE BEVÆBNE SIG IMOD TERRORISTER

Dermed vil skydegale kriminelle og terrorister skulle tænke sig om en ekstra gang, inden de eventuelt åbner ild.

Video: Køllebevæbnede indvandrere angriber en franskmand. Heldigvis for franskmanden er han politimand i civil med et skydevåben: