mRNA-VACCINE-KORTHUSET RAMLER

DannyKruger
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz. 

Danny Kruger, medlem af det britiske parlament, skammer sig på vegne af hele parlamentet over, at der først nu kommer fokus på de mange vaccineskadede. Han skammer sig også på egne vegne over at have stemt imod, at ansatte i sundhedsvæsnet efter ønske skulle kunne fritages for COVID-19-vaccinen.

Kruger har tilbragt tid sammen med 100 mennesker fra offentligheden, som på den ene eller anden måde er blevet påvirket af mRNA-vaccinernes skadelige effekter, hvilket har bragt ham til det punkt, hvor han skammer sig. Hr. Kruger melder sig nu i det voksende kor af parlamentsmedlemmer, som vil have en grundig undersøgelse af, hvad der er foregået og stadig foregår omkring eksperimentalindsprøjtningerne. Se John Campbells omtale.

Har studeret retsmedicineres rapporter

Krugers kollega, Sir Christopher Chope, udtaler i samme møde-setting, at han mener, at stigningen i hjerte/kar-sygdomme, som vi ser lige nu, berettiger til en undersøgelse af vaccinernes sikkerhed. Chope har studeret retsmedicineres rapporter fra overalt i UK – rapporter, der fortæller, at folk er døde som direkte årsag af covid-vaccinerne. Han har talt med efterladte til vaccineofre og set den lidelse, de gennemgår.

Chope refererer i sin tale til tal fra det tyske Paul-Ehrlich-Institut (som er den instans i Tyskland, der håndterer vaccinesikkerhed), hvoraf det fremgår, at 1 ud af 10 personer forventes at have en eller anden form for alvorlig reaktion: 

”They said every tenth person must expect a severe consequence from having a course of you know three or four vaccines”. 

Statistisk vil 1 ud af 1250 vaccinationer resultere i en indberetning til instituttet. Dette, siger Chope, er alvorlig information fra et land, som er respekteret for sin høje standard på sundhedsområdet.

De såkaldte vacciner er ikke vacciner

Chope gør i denne debat opmærksom på, at tidligere vacciner er blevet stoppet på baggrund af langt færre dødsfald og bivirkninger, fx svineinfluenzavaccinen i 1976. Chope går videre til at anklage regeringen for at være i komplet benægtelse af farligheden af disse vacciner. Han gør også opmærksom på, at disse såkaldte vacciner reelt ikke er vacciner, og at han personligt, med hvad han har set og hørt indtil nu, ikke vil røre en booster med en ildtang. Se John Campbells omtale.

De seneste begivenheder giver håb

Alt dette er selvfølgelig noget, vi er nogen, der har vidst i lang tid. Det er imidlertid fantastisk opmuntrende nu at se folk i magtens top anerkende alt dette. De seneste begivenheder i EU-parlamentet og i det britiske parlament, se også her, giver håb om, at vi er på vej til afsløringen af, hvilken dagsorden der egentlig ligger bag det massive pres til at få hele verden til at tage disse skumle indsprøjtninger.

Jeg glæder mig til at se danske politikere og sundhedsbureaukrater stå frem ligesom Danny Kruger og erklære, at de skammer sig over det overgreb, de har udøvet mod den danske befolkning. 

Del artiklen her: