MEDLEMMER AF EU-PARLAMENTET GIVER NYT HÅB

ChristianTerhes
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

En gruppe af politikere i EU-parlamentet stiller nu alle de rigtige spørgsmål angående de eksperimentelle gen-indsprøjtninger. Og ikke nok med det! Samtidig er Pfizer bragt under kriminel efterforskning – også af en EU-instans.

I denne pressekonference stiller blandt andet Christian Terhes nogle af de vigtige spørgsmål, som måske kan føre til den komplette afsløring af corona- og vaccine-bedraget – altså så vidt det ikke lykkes for Pfizer og deres ko-konspiratorer i regeringer, embedsapparater og internationale organisationer som fx WHO at forpurre det.

Terhes rejser bl.a. spørgsmålet om den unormale overdødelighed, vi for tiden ser overalt i Europa. Og med udgangspunkt i Eurostats statistikker, som jeg refererer til her, påpeger Terhes, at det interessant nok er de lande med største vaccinationsrate, der har den største overdødelighed.

Kampen for sandheden 

Jeg tager hatten af for de dygtige og ærlige politikere, som her stikker hånden i en hvepserede, fordi deres følelse af moralsk forpligtelse overstiger frygten for repressalier. Jeg troede simpelthen, at politikere med integritet var en uddød race. Heldigvis tog jeg fejl, og det glæder mig nu langt ind i sjælen at se Terhes og hans kampfæller indlede kampen for at få sandheden om vaccinerne frem.

 

Det glæder mig især, at det ikke kun er spørgsmålene om korruption, der rejses – det som efterforskes i EPPO (European Public Prosecutor’s Office) – men også spørgsmålet om den omfattende død og lemlæstelse, der er resultatet af de eksperimentelle vacciner.
Også de autoritære tiltag som vaccinepas og forfølgelsen af de uvaccinerede bliver der nu kigget alvorligt på, da Pfizers repræsentant Janine Small ved høringen i EU-parlamentet indrømmede, at man ikke havde testet, om vaccinerne forhindrede smitte.

De modige parlamentsmedlemmer er:

Francesca Donato (Italien) 

Cristian Terhes (Rumænien) 

Virginie Joron (Frankrig) 

Sylvia Limmer (Tyskland) 

Ivan Sinčić (Kroatien)    

Christine Anderson (Tyskland)

Og selvfølgelig er der ingen fra Danmark, men det var vel, hvad man kunne forvente.

Konspirationsfaktum 

Forhåbentlig vil alle danskere i kraft af de ærlige folkevalgte i Bruxelles nu snart fatte, at vaccineskader og død, korruption mellem big pharma, medier, politikere og embedsmænd, unødvendige autoritære massetiltag, etcetera, etcetera ikke er en del af en konspirationsteori, men en del af et konspirationsfaktum. Forestående afsløringer vil fortælle os om, hvor langt ned i kaninhullet vi skal for at finde forklaringerne på de seneste 2½ års vanvittige begivenheder.

Jeg ser frem til den dag, hvor jeg har skrevet den sidste artikel om indsprøjtninger og corona, og hvor jeg aldrig mere skal høre om eller beskæftige mig med denne den største kriminelle entreprise i historisk tid.
Indtil det sker, vil jeg imidlertid se tilbage med tilfredshed på mine mange artikler om emnet – artikler, som nu har fået deres signifikans og berettigelse valideret af modige folkevalgte repræsentanter i EU.

CommonGround

Del artiklen her: