HÅB OM SNARLIG OPTREVLING AF mRNA-VACCINE-SKANDALEN

Tehres
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz. 

De seneste måneder har vi set opmuntrende tegn på, at verdenshistoriens muligvis største kriminelle entreprise, det globale COVID-19-vaccinationsprogram, nu får den kritiske opmærksomhed fra politisk side, som vi er mange, der har længtes efter.

Ligesom gruppen under ledelse af Christian Terhes har gjort det i EU-parlamentet, stiller et medlem af det britiske parlament Andrew Bridgen nu ligeledes alle de relevante spørgsmål vedrørende gen-indsprøjtningernes omfattende skadevirkninger og manglende effektivitet.

Andrew Bridgen, som er uddannet i genetik og biokemi, indleder med at minde om, hvordan videnskab fungerer – nemlig ved at blive udfordret – og han forklarer, at netop udfordringen af videnskaben bag de nye mRNA-vacciner er blevet forhindret.

De mest vaccinerede lande har den største overdødelighed 

I sin opfordring til en granskning af vaccinerne refererer Bridgen til en videnskabelig afhandling, som viser, at 1 ud af 500 børn under 5 år får en vaccineskade, som fører til hospitalsindlæggelse. 1 ud af 200 børn har symptomer i uger eller måneder efter indsprøjtning med Pfizers mRNA-vaccine. Bridgen rejser også spørgsmålet om den overdødelighed, der er indtruffet efter ibrugtagningen af vaccinerne, og den tydelige trend, der kan iagttages over hele Europa – nemlig, at de mest vaccinerede lande også har den største overdødelighed. Han henleder også opmærksomheden på den i sandhed skandaløse praksis, at de vaccineskadede bliver ignoreret eller stemplet som “antivaxers” af myndighederne.

Dr. Campbell kommenterer i sin video her på Andrew Bridgens tale. Man kan gå direkte til talen, hvis man starter videoen ved 5:40. Den er ganske kort og opsummerer meget præcist de aspekter, som også bør forventes diskuteret snarest i det danske folketing.

Et planlagt angreb på menneskeheden 

Selv har jeg ingen fasttømret mening om de mulige motivationer bag udrulningen af den eksperimentelle genterapi, men jeg noterer mig, at podcaster og evolutionsbiolog  Bret Weinstein ikke længere finder det sandsynligt, at grådighed, skødesløshed og inkompetence kan forklare hændelsesforløbet vedrørende SARS-CoV-2 og mRNA-vaccinerne. 

Alt, hvad der er sket de sidste 3 år i forbindelse med COVID-19 og vacciner, har været katastrofalt. Samtlige politiske tiltag har på mystisk vis alle haft præcis den modsatte effekt af, hvad man som rationel person ville forvente, hvis magthaverne havde befolkningernes ve og vel for øje.
Weinstein mener, at så meget skade ikke kan tilskrives fejl, og nu efter snart 3 års intens videnskabelig efterforskning har han bevæget sig frem til det standpunkt, som fx dr. Mike Yeadon fra start indtog, nemlig at dette ikke er et tilfældigt sammenfald af uheld, men et planlagt angreb på menneskeheden.

Pierre Kory og Sucharit Bhakdi

Det er tankevækkende, at andre læger og forskere som fx Pierre Kory og Sucharit Bhakdi nu også ser det som mest sandsynligt, at de katastrofale vacciner ikke er et resultat af et hav af fejl kombineret med finansiel grådighed. 

Også de har bevæget sig til den holdning, at alting mere og mere tyder på en alt andet end god og sund dagsorden. Professor Sucharit Bhakdi betegnede i sit seneste interview på USAWatchdog vaccineprogrammet som intet mindre end satanisk – en betegnelse, jeg som troende kristen vil være tilbøjelig til at give ham ret i, uanset hvilke specifikke skjulte dagsordner der ligger bag den globale indsprøjtningskampagne.

Del artiklen her: