MASSEVACCINATION ER EN MILITÆROPERATION

McCullough
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Banebrydende research udført af en tidligere leder indenfor på det farmaceutiske felt Alexandria Latypova viser, at de omstridte mRNA-vacciner er produceret under ledelse af det amerikanske forsvarsministerium, DOD.
Latypovas research er offentliggjort af professor Peter McCullough her, hvor man også kan høre McCulloughs interview med Latypova. Overskriften på McCulloughs artikel lyder: Department of Defense Driving Mass Vaccination While FDA and Vaccine Companies are Powerless to Stop It.

Af artiklen fremgår det, at mRNA-teknologien er udviklet under DARPA, som har forsket i dette siden 2011: ”As part of the ADEPT program in 2011, DARPA began investing in nucleic acid vaccines”.

mRNA-platformen var allerede på plads

Det er således en kendsgerning, at de genetiske vacciner ikke er et produkt af operation Warp Speed, og, som vi er blevet fortalt, udviklet i løbet af få måneder. mRNA-platformen, det vil sige selve den nye metode, var allerede på plads, og det har blot handlet om at tilføre den ønskede RNA-sekvens – i dette tilfælde angiveligt en genetisk kode for det såkaldte spikeprotein.

Produceret under kontrakt

Private medicinalfirmaer under kontrakt med DOD har produceret vaccinerne, og DOD har haft rettighed over de færdige sendinger indtil leveret til de respektive vaccinecentre. Dette gælder for USA. Jeg har ingen ide om, hvordan det forholder sig i Danmark, men det var så sandelig en undersøgelse værd.

Disse afsløringer er både chokerende og tankevækkende og et godt udgangspunkt for at finde ud af, hvad hele dette vaccinecirkus egentlig gik ud på, og hvem der står bag denne historiens største forbrydelse (eller største fejltagelse, som jeg stadig har et spinkelt håb om, at det er).

Markedsføringsfacader

Som jeg forstår det, er det selve den erklærede nødsituation (national medical emergency), der har placeret produktion og udrulning af vaccinerne ind under DOD. Det fremgår således, at Pfizer, Moderna, JNJ og Novavax stort set er markedsføringsfacader for det, der reelt er en militær operation. Big pharma er således ikke hverken udviklere eller producenter, hvilket unægtelig sætter alting i et andet lys.

De sidste snart 3 års begivenheder har fået virkeligheden til at overgå fantasien på enhver tænkelig måde, og der er intet, der kan overraske mig længere. Heller ikke ovenstående fund, chokerende som de egentlig er.
Jeg gad vide, hvordan den danske regering, folketing og sundhedsmyndigheder har spillet med i denne militæroperation. Jeg håber, at en eller anden vil stille de ansvarlige et par spørgsmål om det, for som Egon Olsen siger her. 

 

Del artiklen her: