LARS LØKKE EFTER USA-TUR: “VI HAR SET MEGET UNUANCERET PÅ TRUMP”

Del artiklen her:

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen mødte i denne uge USAs præsident Donald Trump i Det Hvide Hus.

På især tre områder – frihandel, grænsekontrol og indvandring fra islamiske lande – er de to statsledere meget uenige, idet Trump vægter sit eget folks sikkerhed og økonomi højt.

Trumps økonomiske politik har ført til vilde rekorder for amerikansk økonomi. Det ledende aktieindeks har slået sin egne historiske rekord 11 gange siden Trumps tiltrædelse. I februar alene blev der skabt – hold nu fast – 298.000 jobs.

Læs også: FLERTAL MENER, AT MEDIERNE LYVER OM TRUMP

Mens Trump bygger en mur for at sikre landets grænser, har danske familier og psykologer travlt med at trøste de utallige ofre for flygtninge og migranter.

Efter mødet med Trump havde den danske statsminister kun ros – både hvad angår Trump som person og som politiker. Han konkluderede, at “vi måske har set meget unuanceret på Trump-administrationen.”

Løkkes beskrivelser af amerikanernes præsident er langt mere positivt end mediernes:

“Donald Trump har jo en klar vision for USA og fuld respekt for det. Men jeg mærker også en præsident, der er åben for bidrag. Det er klart, at der endnu er åbne spørgsmål. Men mit indtryk er, at det er en administration, der er ved at tage sin form, og som er åben overfor input til, hvordan man omsætter tingene til handling,” fortalte Lars Løkke efter mødet.

“Jeg oplevede en præsident, der var oprigtigt interesseret i at høre, hvad jeg havde på hjerte. Han er meget behagelig at være sammen med. Det var også med det forhåndsindtryk, at jeg gik ind,” fortæller Løkke.

Læs også: RUNDSPØRGE: TRUMP ER MERE SANDFÆRDIG END MEDIERNE

Del artiklen her: