LÆK: INGEN DEMOKRATISK PRÆSIDENT UDEN INDVANDRERSTEMMER

(Foto: Vladimir Putin taler med Hillary Clinton)
Del artiklen her:

Også venstrefløjen i Danmark er dybt afhængige af indvandreres stemmer.

Det danske folketingsvalg i 2011 var så tæt, at havde det ikke været for de muslimske vælgere, så var Helle Thorning-Schmidt ikke blevet statsminister. En måling året før, i 2010, viste, at såfremt kun vælgere med rødder i Pakistan, Tyrkiet, Somalia, Eksjugoslavien, Iran, Irak, Libanon eller Palæstina kunne stemme, ville Socialdemokratiet have 94 mandater i Folketinget. I 2009 viste en måling blandt muslimske vælgere, at 58,3 procent af dem ville stemme på Socialdemokratiet. Indvandring af personer med muslimsk baggrund er således i meget høj grad import af stemmer på Socialdemokratiet. Kun 8.483 stemmer afgjorde valget i 2011, hvilket som bekendt faldt til fordel for rød blok. Der bor over 300.000 muslimer i Danmark. Ni ud af 10 stemmeberettigede muslimer i Danmark stemmer på venstrefløjen.

Den danske venstrefløj er ikke alene om at være afhængig af indvandrende vælgere med ønske om at flere penge til dem, der ikke kan eller vil deltage på vores højteknologiske vidensbaserede arbejdsmarked.

Et læk af en valgstrategisk rapport fra Demokraternes lejr i USA afslører den virkelige årsag til, at amerikanske venstrefløjspolitikere slås så hidsigt for at illegale indvandrere kan få lov til at blive i landet – og til at stemme. Demokraterne vurderer ganske enkelt, de har brug for indvandrernes stemmer, hvis partiet skal have en chance for at genvinde præsidentposten. Det fremgår af et lækket dokument forfattet af bl.a. Hillary Clintons tidligere kommunikationschef:

“Kampen for at sikre mindreårige illegale migranters muligheder for at blive boende i USA (den såkaldet DREAM-lov) er helt afgørende for Demokraternes succes fremover. … Hvis demokraterne ikke gør alt, hvad de kan for at sikre, at illegale mindreårige kan blive, vil det sætte demokraternes valgmuligheder i fare i 2018 og fremover,” fremgår det af Demokraternes lækkede valgstrategi ifølge Fox News.

Barack Obama genvandt præsidentvalget i 2012 med kun 3 mio. stemmer. 71 procent af USAs 50 millioner latinoer, hvoraf over halvdelen er kommet til landet siden 1980. Samme år i Frankrig vandt socialisten Francois Hollande over Sarkozy i præsidentvalget med omkring 1,1 mio. stemmer. 93 procent af landets to millioner stemmeafgivende muslimer stemte på Hollande.

Læs også:

DF KALDER JUSTITSMINISTEREN I SAMRÅD: BEGÅR HELLE THORNING MENNESKESMUGLING?

SOCIALDEMOKRATIET ER DYBT AFHÆNGIG AF MUSLIMSKE VÆLGERE

FÆNGSLER ILLEGALE MIGRANTER I UDLANDET

 

Del artiklen her: