FÆNGSLER ILLEGALE MIGRANTER I UDLANDET

(Foto: Israels premierminister Benjamin Netanyahu)
Del artiklen her:

Israel giver illegale migranter to valg: Frivillig udvisning eller fængsling i udlandet. Illegale holder sig derfor helt væk.

I hele 2017 kom der 0 (nul) illegale migranter til Israel. Samme år forlod hele 4.012 illegale landet frivilligt. Det sker som følge af Israels udlændingepolitik. Indtil i år har personer, som har opholdt sig illegalt i landet, været anholdt og indespærret på et særligt center, Holot detentionscenter.

Dette center vil dog blive lukket i år og erstattet af fængsel, som Israel opretter i udlandet. Dermed giver Israel kun to valg til illegale migranter: Frivillig udrejse eller fængsling et sted udenfor Israel.

“Vi er forbereder lige nu en stor operation, hvor vi deporterer illegale migranter til udlandet,” fortæller Israels indenrigsminister Aryeh Deri ifølge Israel Hayom.

“Vi sender en klar besked til illegale migranter,” siger Israels sikkerhedsminister Gilad Erdan og henviser til, at de mange illegale i landet er en kilde til omfattende kriminalitet og udgør en sikkerhedsrisiko mod landets borgere. Den klare besked er, at illegale får 90 dage til at forlade landet, ellers bliver de sendt i fængsel i udlandet, indtil de frivilligt vælger at forlade Israel – hvilket i princippet kan være indtil døden.

Mon ikke Israel også i fremtiden vil holde den flotte statistik,når det kommer til illegal migration og illegale, der frivilligt forlader landet?

Israels beslutning om at fængsle illegale i udlandet kommer samtidig med, at Dansk Folkeparti og regeringen drøfter mulige løsninger på netop illegal migration og personer, der opholder sig ulovligt i Danmark.

Læs også: 

VENSTRE-KOFYFÆ: DÅRLIG INTEGRATION ER DANSKERNES SKYLD

OBAMA, BUSH OG CLINTON STØTTEDE ALLE JERUSALEM SOM ISRAELS HOVEDSTAD

ANTALLET AF ILLEGALE EKSPLODERET UNDER LØKKE

Del artiklen her: