KRIGSREPORTER: KVINDER ER SIKRERE I MOSUL END I STOCKHOLM

Del artiklen her:

Den erfarne kvindelige krigsreporter Magda Gad fortæller fra Mosul, Irak:

“Der er ingen lov om at bære slør her, og som kvinde er det roligere at bevæge sig ud alene, end det er i Stockholm,” skriver Gad.

Hun fortsætter: “I byer uden for krigen er der ingen som forstyrrer dig, når du går på gaden, det er meget stille.”

Magda Gad er selv svensker.

Læs også: ET EUROPA UDEN KVINDER PÅ GADEN?

Del artiklen her:

7 Comments

 1. jamen hvis man nu kunne få alle kvinder væk fra gaderne, ja så behøver man jo ikke at betale politi/militær for at beskytte dem, alle landene mangler jo penge til at forsørge invasionen.

  • En djævel som er ude efter mørkets frembrud, og som gør kvinder og børn fortræd, holder muslimske kvinder inde

 2. eva just, den version har jeg aldrig tænkt på, lyder som endnu en mulighed for de forrædere der styrer
  i mod vores undergang..

 3. Svenskerne ligger jo som de har redt. De har i årtier stemt på partier der har ønsket at afskaffe Sverige, og endda været stolte af det. De er lige så naive som f.eks. Bjørn Elmkvist, der sagde “Hvad gør det de får mange børn? De fødes jo i Danmark, og så bliver de ligesom os”, når virkeligheden er at når man importerer Mellemøstens befolkning, importerer man også Mellemøstens problemer. Det er interessant at hun skriver at udenfor kampområderne er der stille. Det samme var tilfældet i Jugoslavien.Alle turisthotellerne på Istrien stod tomme og der var ingen kampe der, men flygtningene skulle absolut herop. Der er heller ikke problemer i det sydlige Syrien, og de rige oliestater som er nabo og kulturelle fæller, tager ikke en eneste syrer.

 4. Ja det er faktisk morsomt og husk så hvad det absolutte flertal af politikerne siger i Sverigstan, der er ingen problemer med indvandringen i Sverige.
  Disse svenske politikere er i min verden kujoner af værste skuffe, jeg håber af hele mit hjerte at disse politikere kommer til at betale prisen for at tvinge deres eget folk ud i deres egen undergang.
  Ingen og absolut ingen straf kan være for hård, tænk på hvad de har af uhyggeligheder på samvittigheden.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.