DEN SKÆVE BANDEPAKKE

Del artiklen her:

Regeringen er i fuld færd med at lægge sidste hånd på en ny såkaldt bandepakke, der skal fremlægges for Folketinget inden sommerferien.

Bag ordet “bandepakke” gemmer sig et lovkompleks, der har til formål at sikre borgerne mod kriminelle banders hærgen, og det ligger allerede klart, at der vil komme drakoniske stramninger på området.

NewSpeek vil i den kommende tid se nærmere på pakken.

Vi er naturligvis grundlæggende stærkt positive over for, at vi straffer kriminelle og gør alt, hvad vi kan for at sikre os mod afstumpet kriminalitet, men vi er til gengæld ikke fortalere for lovgivning, der enten strider mod sund fornuft eller direkte rammer skævt.

Og det er lige præcis hvad Bandepakken ser ud til at gøre, nemlig ramme helt forbi skiven. Hvis man skal tage de hidtidige udmeldinger for gode varer, så lægger regeringens oplæg op til, at danske såkaldte rygmærkebærende motorcykelklubber rent juridisk sættes i en langt mere ufordelagtig position end indvandrerbanderne.

Følg NewSpeeks artikelserie.

 

Del artiklen her:

19 Comments

 1. Har selv samme fornemmelse. Jeg skal ikke her lovprise rockere, men jeg har til gængæld heller aldrig været bange for dem, men det er jeg der imod for indvandrerbanderne. Jeg frygter det værste.

 2. Det lyder næsten lige som den skæve våben fordelingen i overført betydning

 3. Krimminalitet findes i alle samfundslag, det er en skævvridning hvis enkelte grupper i samfundet straffes anderledes end flertallet af Danske borgere.
  Det bliver sådan at alt med et rykmærke straffes med X 2 ved strafudmåling. Den nye bandepakke kommer ikke til at ramme plet.

  • Nej og som sædvanlig har man fornemmelsen af at de lovgivende magter/pampere sidder med hovedet oppe i Røven på hinanden..

 4. At Rockerne og Indvandrerbanderne er i krig med hinanden, gør det endnu mere vanvittigt, at man bevidst kun sætter begrænsninger for den ene gruppe, når Indvandrerbanderne skaber de største problemer i vores samfund.

 5. Pape nu, som Pind tidligere;
  De vil indføre love, som sætter danskerne skak mat i et mere og mere islamiseret Danmark, til stor fordel for den EUske islamiseringsplan.
  Her kommer en EUhær også i spil, for den skal måske slet ikke bruges til forsvar/indsats mod udefrakommende, men til styring af genstridige borgergrupper der vil gøre oprør mod islamiseringen?

 6. De eneste der tager kampen op imod det nye styre er jo rockerne, så det gir da mening..
  Så der snart ikke meget modstand tilbage,.

 7. Diverse særlove vedrørende MC miljøet i Danmark er i strid med flere grundlæggende menneskerettigheder, rettigheder som vi sender soldater i krig for at forsvare, men ikke selv lever efter herhjemme

 8. Mam skulle tro … at de bare var intetanende idioter … Men .. desværre … forholder det sig ikke sådan .. de er i besiddelse af samme informationer som de fleste os .
  Så er det store spørgsmål så … HVORFOR … HVORFOR Lars Løkke … Hvorfor Kresten “Tulle” Dahl … hvorfor Mette Frederiksen …. Hvorfor … hvorfor .

 9. det er så nemt at gå efter de danske ryg mærkede bander,
  1. de er ikke nær så farlige,
  2. de taler dansk,
  3. det kan bruges af folketinget som EN GRATIS OMGANG PR, — SE VI GØR NOGET FOR AT BESKYTTE BORGERNE, VI BEHØVER JO IKKE AT UDDYBE DET NÆRMERE, i forhold til alle mulige andre bander.
  Folketings politikerne synes også det er helt fint med at der er et utal af betjente udsendt til f.eks fodboldkampe. Demonstrationer, uden dog at kunne gøre andet end at arresterer et par stykker, (det ser jo altid godt ud), for andet må de jo ikke.
  Statistikkerne (som man jo ikke kan regne med, da man sjældent for opgivet udgangspunktet X + Y som vil give et mere sandfærdigt resultat. Påstår at der er færre overfald, voldtægter, indbrud osv osv osv. men man siger INTET OM HVORFOR, det har man ikke interesseret sig i at undersøge, NEMLIG AT MANGE MANGE BORGER IKKE MERE ANMELDER TYVERIER, OVERFALD OSV OSV.
  Hvorfor er der ingen der har undersøgt hvilke svar politiet giver ved f.eks. indbrud. ????
  Tiden mellem opkald til at politiet ankommer???
  Nej vi skal have den konservative Pape mere på banen, han er den eneste der ser problemerne i øjnene, eller undersøger tingenes tilstand.

 10. Eva Just

  Den med Page … er forhåbentlig sagt med ironi for øje.
  Hvis det skulle være forbigået din opmærksomhed, så er de … læs Konservative … aktive medlemmer af Regeringen.
  Dvs at de ting vi ser nu .. er med deres accept.

  • Arne Ellebæk, ja selvfølgelig er det sagt med ironi i øjet. Jeg burde have tænkt mig om, det er jo ikke alle der forstår når noget er sagt med et glimt i øjet. Tak for at du gjorde mig opmærksom på denne opfattelse.

 11. Det er sgu da rart at se at man ikke er helt galt på den, men også rart at se at jeg, trods alt bliver bekræftet i mine påstande af fornuftige og vidende mennesker. Tak for det.

 12. Bandepakke !

  Tja, mon det kommer til at batte noget ?
  Som andre her skriver : Indvandrebanderne har en særlig agenda. Særlig OBS på dem !! Rockerne kender vi på deres uniformer. De skader sjældent folk på gaden, i parker, på stranden, i nattelivet – ej knivstikkeri,voldtægt. Men indvandredrengene i grupper har en muslimsk opdragelse, der ikke ligner vor, nemlig respekt for kvinder,lydhørhed,lighed mellem køn, ytrings-trosfrihed.Tværtimod er alt for mange opdraget med et had til kristne, ateister, jøder,osv. De fleste retter sig efter sharia. Det er modbydeligt – passer ikke ind i et demokratisk land. Desværre går de også hånd i hånd med de mange autonome,kriminelle,venstredrejede grupper som AFA, Rebel, Redox, Loyal to Familia. De hylder lovløsheden. Respekterer ikke nødvendigvis politiet, lov og orden. Laver uro og spektakler i gaderne, påsætter brande, bruger kasteskyts, har tidligere besat Ungdomshuset, nu Folkets Hus … de kræver og kræver. Ved enhver lejlighed der byder sig til at råbe, fascister, nazister, racister er de via sms klar til “kamp”. Fokus på dem. Og Politiet bør have bemyndigelse til anholdelse, håndjern, andet, for at splitte gruppedemonstrationer ad. Disse danske autonome respekterer ikke nødvendigvis politiet – det skal være anderledes ! Bandepakken må have spotlys på disse !

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.