KØBENHAVNS KOMMUNE I SAMARBEJDE MED TILHÆNGERE AF ISLAMISK STAT

Del artiklen her:

Københavns Kommunes Kulturforvaltning har i årevis betalt millioner til Fonden De Åbne Rum for at drive Folkets Hus på Nørrebro.

NewSpeek har tidligere dokumenteret, hvordan voldelige, militante venstreradikale foreninger frit har kunnet holde planlægningsmøder i huset.

NewSpeek har også skrevet om, hvordan de venstreradikale foreninger planlægger at involvere lokale muslimer i deres militante arbejde – en potentielt særdeles sprængfarlig cocktail.

Læs også: VOLDELIGE VENSTRERADIKALE FORENINGER TRYKKER PÅ TURBOEN: VIL INDDRAGE MUSLIMER

Plejer omgang
Militante venstreradikale og den bevæbnede og ekstremt voldelige bande Loyal To Familia plejer omgang med hinanden i Folkets Hus.

Trods løfter om at holde banden ude af huset, har Fonden De Åbne Rum, som driver huset, nemlig ladet banden indenfor. For nyligt beskyttede et Loyal To Familia-medlem de venstreradikale mod en nysgerrig journalist foran Folkets Hus.

Omvendt har venstreradikale vist deres sympati for radikal islam, da de med trusler og vold forsvarede Hizb ut-Tahrir imod demokratibevægelsen For Friheds fredelige demonstration.

De to samfundsfjendtlige grupperinger har tydeligvis overlappende interesser.

Som en venstreradikal, tidligere driftsansvarlig i Folkets Hus bemærker:

“Jeg tror Hizb-ut-tahrir har et mål, der ligner mit mål.”

Hovedafhugninger og korsfæstelser
Det viser sig nu, at Folkets Hus har samarbejdet (kopi her) med den islamistiske organisation VIOMIS om et Eid-arrangement på Blågårds Plads på Indre Nørrebro.

VIOMIS er en forkortelse af foreningens egentlige navn, Viden om islam på gadeplan. Viomis’ formand, Khalid Alsubaihi, ses her i midten med Taweed-fingeren (fra Facebook), et håndtegn (pegefinger), som viser troskab overfor Islamisk Stat:

Khalid Alsubaihi

22. marts 2013 lagde Metropol lokaler til VIOMIS’ foredrag med Sheikh Khalid Yasin.

Yasin er berygtet for at prædike islamisk lov, sharia, herunder dødsstraf for homoseksualitet og amputeringer som straf for kriminalitet.

(Københavns Kommunes Kulturforvaltnings Folkets Hus og VIOMIS indkalder til Eid-fest)

I den engelske Channel4’s dokumentar kan man se, at Yasin producerer hardcore islamist-videoer, hvor han prædiker offentlige hovedafhugninger, pisk og korsfæstelser.


 

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.