KAN WALL STREET AFSLØRE VACCINELØGNEN?

EdwardDowd
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz, musiker, forfatter og videnskabsjournalist.    

Jeg tror ikke, at ret mange i den lille skare af oplyste danskere tror, at mainstream-medierne [corporate media] vil være frontløbere med hensyn til at få sandheden om corona-vaccinerne frem. Der er derimod, har jeg opdaget, en chance for, at Wall Street kan udløse den lavine af sandhed, vi længes efter.

Modernas administrerende direktør har lige solgt en stor portion af sine Moderna-aktier. Denne handling synes at være besynderlig, når man tager overskuddet fra vaccinesalget i betragtning – so what’s going on? 

Den administrerende direktør havde tilsyneladende en forudanelse om, at der trods den store indtjening ventede problemer forude. Kort tid efter begyndte aktierne hos både Moderna og Pfizer da også at falde og er ifølge Black Rock-whistleblower Edward Dowd nede med henholdsvis 17 og 19 %.
Rygterne, om at vaccineproducenterne har fusket med data i deres kliniske forsøg, cirkulerer nu på Wall Street og får investorer til, uden at vække for megen opmærksomhed, at afhænde Moderna- og Pfizer-aktier. 

Det er en fuldstændig logisk tanke, at Wall Street kan ende med at være den institution, som egenhændigt prikker hul på løgneboblen. Investorers arbejde er netop at forudsige trends – og ikke mindst få øje på ugler i mosen, før det kommer til alment kendskab. Vi kan derfor være sikre på, at investorer nøje følger alle de rapporter om vaccineskader, dødsfald, svindel, korruption og den voldsomme stigning i udbetaling af livsforsikringer, som mainstream-medierne fortsat nægter at bringe ud til offentligheden.

Forsikringsselskaber oplever katastrofale stigninger i udbetalingskrav

Forsikringsselskaber oplever lige nu katastrofale stigninger i udbetalingskrav ved dødsfald (jf. tidligere artikel), og det er den slags tegn, som investeringseksperter reagerer på. Ifølge Edward Dowd er der også blandt investorer, som selv er blevet narret til at tage sprøjten, opstået fjendtlighed imod Moderna og Pfizer. 

Afsløringerne fra fx det amerikanske militær om en ren sygdomseksplosion efter massevaccinationen af ansatte i forsvaret får nu vrede investorer til direkte at spekulere imod medicinalindustriens aktier.

Mainstream-medierne [corporate media] nægter at fortælle sandheden om ”vaccinerne”, men lad os nu se, hvad begivenhederne på aktiemarkedet fører med sig. 

Hvis først Moderna og Pfizers aktier havner i frit fald, kan medierne blive tvunget til at berette om dette, og en forklaring på, hvorfor noget så uventet kunne ske, vil nødvendigvis følge.
Og fordi det pludselig kommer til at handle om penge, den vigtigste ting i en gudløs verden, vil det kunne vække alles opmærksomhed – også hos de indsprøjtningsentusiaster, som ellers har excelleret i at gøre sig selv komplet blinde og døve overfor de enorme mængder af data, der fortæller, at vaccinerne er farlige. 

For mere uddybende information: Se dette absolut fascinerende interview med den nævnte whistleblower.  

*** 

NewSpeek supplerer artiklen med 2 x skjult kamera og et spørgsmål, man kan begynde at tage væddemål på: Hvor længe kan de statskontrollerede medier (corporate media) holde sandheden skjult?   

Project Veritas  FDA EXECUTIVE OFFICER: ‘BIDEN WANTS TO INOCULATE AS MANY PEOPLE AS POSSIBLE…HAVE TO GET AN ANNUAL SHOT  

Part I

PROJECT VERITAS: PART II OF FDA OFFICIAL ADMITTING BIGPHARMA CORRUPTION OF GOVT. AGENCY    

Del artiklen her: