DR. PIERRE KORY I ET INTERVIEW MED SPRÆNGSTOF

Kory
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz, musiker, forfatter og videnskabsjournalist.  

Dr. Pierre Kory er kendt for at advokere for ivermectin som middel mod COVID-19. Han har kæmpet en brav kamp for at se ivermectin brugt i den tidlige behandling, fordi det ville have holdt COVID-19-patienter ude af hospitaler, reddet hundredtusinder af menneskeliv og standset epidemien, før den overhovedet havde fået sig bidt fast.

Dr. Kory blev for nylig interviewet af Greg Hunter på USAWatchdog.com – et interview fyldt med så meget sprængstof, at det er umuligt at gengive det her i en kort artikel. Her kommer noget af det væsentlige fra interviewet:

  1. De seneste data peger på, at vaccinerne har øget den almindelige dødelighed med op til 40 procent. Dette er, hvad forsikringsselskaber beretter i forbindelse med udbetalinger af livsforsikringer. En alvorlig influenzasæson har tidligere kunnet øge dødeligheden med op til 10 %, men 40 % stigning i dødsfald hos folk i den arbejdsdygtige alder, 18-68 år, er aldrig set før – heller ikke i 2020, hvor pandemien rasede, og vaccinerne ikke var færdige. Det er først efter vaccinernes introduktion, at dødeligheden er gået op, og ifølge Kory startede stigningen i andet kvartal af 2021, og den er fortsat lige siden.
  1. Studier fra bl.a. Israel og Harvard viser, at har man fået vaccinen, er man mere disponeret for at dø af en hvilken som helst sygdom, præcis som eksperter som Geerd Vanden Bossche har advaret om. Der er således al mulig grund til at stoppe alle indsprøjtninger nu, da de gør mere skade end gavn.
  1. Vaccinedødsfald er formentlig lang hyppigere end officielle indberetninger fortæller, da dødsfald bliver tilskrevet andre årsager. Forskning i Tyskland bekræfter dette, se Bhakdi/Burkhardt-rapporten – eller en præsentation af den her. 
  1. Brugen af ivermectin bliver systematisk forhindret af myndigheder, som Kory nu for første gang betegner som 100 % ‘overtaget’, altså at big pharma nu gennem korruption har så megen indflydelse, at de faktisk kan diktere den politik, de kan score flest penge på.
  1. COVID-19-patienter, som kunne reddes, dør fortsat, fordi midler som ivermectin, hydroxyklorokin og fluvoxamin bevidst er taget ud af brug. FDA har fx opremset en række bivirkninger ved ivermectin, som er det pure opspind. Man har altså nået et punkt, hvor de billige midler af hensyn til profit, for enhver pris må holdes væk fra patienterne, også hvis det kræver åbenlys løgn. Kory beretter bl.a., at i Sydafrika har farmere problemer med at skaffe ivermectin til deres husdyr (midlet anvendes mod parasitter), fordi det simpelthen bevidst er blevet fjernet fra handlen.

Interviewet indeholder meget mere, så lyt til det. Det giver et meget fint overblik over, hvor vi står lige nu. 

*** 

Del artiklen her: