JORDAN B. PETERSON ER FALDET NED AF PIEDESTALEN EFTER ENSIDIG STØTTE TIL DE ISRAELSKE MAGTHAVERES FOLKEMORD

Reflection
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Så faldt nok et koryfæ ned af piedestalen. Hvor jeg godt nok selv havde placeret ham, men det kan lære mig, ka’ det. Der ER ingen helte i denne verden. Alene mennesker med potentiale for at udøve både godt og ondt.

Det drejer sig om Jordan B. Peterson, jeg siden 2016 har fulgt tæt. Her følger en række links i kronologisk rækkefølge, der illustrerer, hvor meget han har fyldt i mit univers i de senere år:

EN NYDELSE: JORDAN PETERSON DEBATTERER MED SVENSK FEMINIST 

Verdensberømte Jordan B. Peterson: En sand intellektuel giver 12 leveregler, som modvægt til kaos

JORDAN B. PETERSON – EN SAND INTELLEKTUEL

JORDAN B. PETERSON ER PÅ BANEN IGEN – I FULDT INTELLEKTUELT VIGØR

JORDAN PETERSON: I VILLE VÆRE NØDT TIL AT SLÅ MIG IHJEL, FØR JEG TAGER JERES BOOSTER-STIK 

JØDERNE SOM OFRE MÅ DER IKKE SÆTTES SPØRGSMÅLSTEGN VED
Jamen, indholdet i alle disse links lyder jo alt sammen fint og godt og agtværdigt. Ja, beundringsværdigt.

Og så sker det, Hamas-angrebet d. 7. oktober, der mere end noget andet i nyere tid har delt vandene og grupperingerne på den borgerlige fløj. Splittet mere 9/11-løgnen, mere end klimaløgnen, mere end corona-løgnen, mere end Ukraine-løgnen.

Men i synet på det i skrivende stund (07.04.24) igangværende israelske folkemord på palæstinenserne i Gaza, svigter det moralske kompas tilsyneladende alt for mange. Lille, indeklemt-blandt-fjender Israel og jøderne som ofre må der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Ej heller holocaust-fortællingen. Så falder hammeren.

Trumfkortet er altid ’anti-semitisme’, hvis indhold svæver i æteren, men har fungeret som et hold-kæft bolsje i årtier.

HVORFOR HAR JEG MELDT MIG UD AF JORDANS FANKLUB?
Jeg har været nødt til at melde mig ud af Jordan B. Petersons fanklub efter at have set denne video: The Reflection I Never Wished to See.

Videoen blev tilsendt med følgende intro:

“As a fan of Professor Jordan B Peterson’s, I felt compelled to say something. Perhaps I’m alone in this, but I drummed up the courage and decided to post my … [views]”

“A former Peterson fan wakes up to the real question: is Peterson as naïve as he makes out to be, has he always deceived us with ideas that never belonged to him in the first place, or has he merely sold out to Zionist money like all the other fake “right” pundits?”  (citat slut)

Se videoen og dan dig din egen mening. Du er jo ikke nødvendigvis enig i min stillingtagen, hvor jeg må erkende, at jeg er blevet presset til at placere Jordan B. Peterson i den kategori af intellektuelle, der slår om sig med fine teorier og floromvundne ideer, og i egen praksis demonstrerer hykleri og dobbeltmoral. Jf. Paul Johnsons eminente bog INTELLECTUALS (oversat til dansk)

***

DOUGLAS MURRAY OG BEN SHAPIRO
Det er såre interessant og også smerteligt, at jeg ligeledes må tage afstand fra Douglas Murray og Ben Shapiro på grund af deres syn på den etniske udrensning i Gaza (jf. fx Murray her og her – Shapiro her og her).

Begge to konservative kommentatorer, jeg har fulgt længe og haft stor respekt for. Det bal er forbi.

Det ser måske især skidt ud for Ben Shapiro?

Ben Shapiro, Israeli intelligence, and Express VPN: a tangled web of deception and corruption, says “Lowkey” analyst (newstarget.com)  

“Israel har etableret netværk eller journalister, som det arbejder med,” forklarer Lowkey i interviewet (…)

“Der er en overflod af operationer, der lanceres for at undertvinge forskellige medieplatforme hele tiden af Israel og dets stedfortrædere over hele verden.

I tilfældet Ben Shapiro har man en interessant konvergens mellem uafhængige medier, der bliver kapret af pro-israelske interesser. Ben Shapiro er i bund og grund et israelsk militært aktiv (…)

”Lowkey diskuterer så meget mere om zionisme, hvad det betyder, og hvordan Shapiro og The Daily Wire fortsætter med at skubbe (to push) sin demografiske udskiftningsdagsorden i Mellemøsten.” (PC-oversættelse – citat slut)

***

Paradoksalt er det, at jeg sammen med Trykkefrihedsselskabet (da jeg endnu var medlem) lagde mange kræfter i at få Douglas Murrays bøger oversat til dansk og formidlet til en bredere offentlighed (jf. her og her). Murray har sågar modtaget Trykkefrihedsselskabets ytringsfrihedspris, Sappho-prisen (lyt til motivationstalen her).

Men hvad så? Betyder det, at jeg lige pludselig slet ikke kan bruge de tanker, idéer og analyser de tre herrer har lagt frem igennem en årrække. Selvfølgelig ikke. De tre personer kan bare ikke mere bruges i frihedskampen mod den globalistiske mafia. Fordi de enten er købt, optræder som nyttige idioter eller ’bare’ er feje.

***

Det sørgelige er, at kriminokratiet (Paul Cudenecs neologisme – for the global banksters), har (haft) så stor succes med sin del-og-hersk-politik. Ikke mindst på grund af false flags, som alt for mange ikke gennemskuer, og i det hele taget den sofistikerede propaganda.

***

MICHAEL YEADON, SUCHARIT BHAKDI & DAVID ICKE
Så er der slet ingen helte alias forbilleder tilbage? Jo. I den lettere modificerede udgave bøjer jeg mig fortsat i støvet for mennesker som Michael Yeadon og Sucharit Bhakdi, der har betalt og fortsat betaler en meget høj pris for ikke at ville gå på kompromis med sandheden.

Også David Icke har igen og igen dokumenteret, at det eneste, der tæller, er sandheden. At total (sic!) åbenhed over for nye ideer, indfaldsvinkler, teorier, fænomener mv. er vejen frem. Ingen hellige køer, ingen religiøse eller ideologiske dogmer, men alene SANDHEDEN som navigationspunkt.

Del artiklen her: