JOURNALIST OG REDAKTØR UDO ULFKOTTE: LYV OG FORTÆL ALDRIG SANDHEDEN TIL OFFENTLIGHEDEN

SWC
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Har du hørt om Udo Ulfkotte? Han var redaktør på en af Europas største aviser Frankfurter Allgemeine Zeitung. 

For få år siden tilstod han over for verden, at journalister over hele kloden bliver betalt af CIA, hemmelige selskaber, regeringer, billionærer etc. for … altid at lyve og aldrig fortælle sandheden til offentligheden. 

Udo

Det var her, Ulfkotte trak en streg i sandet. Efter at have løjet i over 25 år, kunne han ikke længere leve med sin samvittighed. Han tilstod offentligt sin skyld og afslørede det verdensomspændende mediekartel, der styrer menneskeheden mod sin undergang.  (Jf. fx The American Empire and its Media) 

Kort efter sin tilståelse blev Ulfkotte fundet død. 

Lyt til hans tilståelse i videoen, der er at finde i denne artikel: 

What nobody told you about Ukraine – Mindblowing! 

Teksten føjer yderligere dokumentation til tesen om, at Ukraine bliver brugt i globalisternes onde magtspil, hvor de skider (pardon my French) på almindelige mennesker. En lille rask krig til at aflede opmærksomheden fra the Great Reset.

Fuldstændigt som disse sataner fik udløst Irak-krigen og bombningen af Libyen for blot af nævne to eksempler ud af en bunke.   

Ruslands invasion af Ukraine kom ikke ud af det blå
Ruslands invasion af Ukraine kom ikke ud af det blå d. 24. februar. Den er faciliteret specifikt for Ukraines vedkommende af den globalistiske elite i hvert fald siden 2014. (Jf. også Lars Hedegaards analyse Sådan gravede Ukraine sin egen grav).

Brikkerne begynder at falde på plads, og bagmændene m/k er ved at blive trukket ud af skyggerne.  

Måtte de komme til at stå til regnskab for deres forbrydelser mod menneskeheden. Om ikke i dette liv, så det næste.  

Del artiklen her: