ITALIEN: FORSKERE HAR UNDERSØGT BLODET FRA VACCINEREDE. HVOR LÆNGE SKAL DETTE VANVID FORTSÆTTE?

Vaccine
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

mRNA

2 undersøgelser fra henholdsvis Tyskland og Italien viser alvorlige problemer med blodet hos de mennesker, der har fået de eksperimentelle mRNA-vacciner. Den tyske undersøgelse har jeg allerede kommenteret på. Her kommer lidt om den italienske undersøgelse:

Italienske forskere har undersøgt blod fra personer, der har modtaget enten Pfizers eller Modernas mRNA-indsprøjtninger. Der var 1006 personer med i undersøgelsen, og 948 af disse (94 %) havde synlige ændringer i deres blod: sammenklæbning af røde blodlegemer samt tilstedeværelsen af uidentificerede partikler varierende i form og størrelse – altså fænomener, der stemmer overens med fundene gjort af den tyske arbejdsgruppe.

Mørkefeltsmikroskopi
Forskerne anvendte mørkefeltsmikroskopi – en metode, der kan bruges til at vurdere en persons helbredstilstand ved simpelthen at kigge på blodets bestanddele og se, om noget umiddelbart ser unormalt ud. Der er intet kompliceret biokemisk ved undersøgelsen; man kigger simpelthen på blodet for at se, om det ser normalt ud, hvilket det altså ikke gjorde hos 94% af dem, der var med i undersøgelsen.

Det skal lige tilføjes, at mørkefeltsmikroskopi er en lavteknologisk metode, som kan afsløre dårligdomme på en måde, som alle lægfolk uden besvær kan forstå. Jeg kan derfor anbefale, at man kigger rapporten igennem for at se sort på hvidt (bogstaveligt talt), hvad dette verdensomspændende medicinske eksperiment gør ved folks blod. 

Sammenklæbning af røde blodlegemer

De røde blodlegemer transporterer ilt ud til musklerne, og det siger sig selv, at en unormal sammenklæbning af disse (altså blodlegemerne) har en betydning – igen et punkt, vi ikke behøver en ph.d. i medicin for at forstå.

Jeg erindrer, at tre personer i min perifere omgangskreds led af en umådelig træthed i flere måneder efter indsprøjtningerne. Kunne det hænge sammen med, at de røde blodlegemer er klumpet sammen i stedet for at være jævnt fordelt, som er det normale? Se fotoet ovenover med de såkaldte rouleaux-formationer hos vaccinerede (rouleaux betyder ruller – altså ligesom mønter kan stables og pakkes i ruller).

I begyndelsen af vaccinekampagnen var der forlydender fra uafhængige læger i udlandet om, at det at tage en blodprøve i mange tilfælde pludselig var blevet svært, da blodet hos flere mennesker ikke strømmede som normalt. 

Der er ting, der er forkerte

Det er overordentligt besynderligt, at jeg skal være forurettet på vegne af de vaccinerede. Jeg kan jo være ligeglad, når jeg ikke selv tog sprøjten. Til det er der kun at sige, at der er ting, der er forkerte, uanset hvem den forurettede er. Og derfor fortsætter jeg med at bringe emnet op, selv om det måske efterhånden hænger nogle af os ud af halsen.

Det er forkert at lokke, presse og true mennesker til at tage en eksperimentel medicinsk behandling. Ikke bare er det uetisk, det er også kriminelt, fordi det er i strid med Nürnberg-kodekset – en internationalt vedtaget, lov som forbyder den slags. Nu ser vi så konsekvenserne af, at politikere og sundhedsbureaukrater valgte at ignorere etik og international menneskerettighedslovgivning.  

Etisk uforsvarligt

Udover de ovennævnte undersøgelser er en tredje fra USA på samme måde kritisk overfor dette verdensomspændende eksperiment. En overskrift på Gateway Pundit lyder: 

“Ethically Unjustifiable” – Scientists from Harvard & Johns Hopkins Found COVID-19 Vaccines 98 Times Worse Than the Virus

Overskriften i dansk oversættelse: “Etisk uforsvarligt” – Forskere fra Harvard & Johns Hopkins fandt COVID-19-vaccinerne 98 gange værre end virussen.

Den førnævnte tyske undersøgelse, som er udført af 60 læger og forskere, indleder med: Covid-19-vaccinations-programmer skal standses øjeblikkeligt. Til dem, der stadig mener, at vaccineskeptikere er konspirationsteoretikere, kan jeg kun sige: Se billederne og læs forskernes kommentarer! 

Gad vide, hvor længe dette vanvid skal have lov at fortsætte. Gad vide, hvornår disse ting får plads i de statsfinansierede medier. 

Del artiklen her: