VON DER LEYEN TILLADER SIG AT TRUE ITALIENERNE MED SANKTIONER, HVIS DE STEMMER PÅ GIORGIA MELONI

GiorgiaMeloni
Del artiklen her:

Af Josiane Filio. 

Man får straks en morbid fornemmelse, så snart Ursula von der Leyen tager ordet og lukker op for sit uudholdelige snavs. Von der Leyen, som præsiderer grumt og hovmodigt over de europæiske nationers skæbne, står i virkeligheden i spidsen for et djævelsk og falsk EU, hvor hun arbejder med iver på opløsning af medlemsstaterne.

Mange mennesker ser stadigvæk ikke noget komme og bliver ved med at sluge alle officielle meddelelser råt. Andre – vel nogle få “særlige” typer – foregiver at være nationale, men er i virkeligheden mere europæere eller snarere globalister, der diskret og i ånden har deres rødder i det sataniske Den Nye Verdensorden (WEF).  

Ursula

Den uforsonlige marionet, mamsel Ursula, omend nok så yndig!

Ganske som det frastødende “næb”, der indtager pladsen som Frankrigs præsident, ejer denne mamsel, der “leder” det falske EU, ikke en millimeter humanisme og endnu mindre empati for de europæiske befolkninger end de diktater, hun med deres ødelæggelser er sat til at hælde ud over Europa. For hende eksisterer kun de djævelske kræfter, som i hendes øjne er fantastiske og geniale, og som vi ved trækker i trådene. 

Indespærret i et tårn af storhedsvanvid og deres oppustede egoer har disse personer [og her inkluderer forfatteren Macron] kun arrogance, fornærmelser og mistillid til overs for dem, som ikke er med dem eller deler deres interesser. 

De synes totalt blinde over for forudsætningerne for at indføre “slaveriet”, som de tror hårdnakket på, sløvet som de er af deres egne løgnagtige forestillinger.

Og som Macron, der talte for en halvtom sal i FN – uden egentlig at forstå omfanget af denne fornærmelse – overskred denne Ursula grænsen med sit hovmod over for de europæiske befolkninger, da hun rettede en dårligt skjult trussel mod Italien, hvis “bønderne” [brikkerne i spillet] ikke stemte i overensstemmelse med det forventede af denne kapo på ordre fra Schwab og hele hans klike!

Men de italienske politikere er ikke dumme. Giorgia Melonis mulige magtovertagelse via centrum-højre-koalitionen placerer hende tydeligvis i alle regionerne… 

Kilde: https://ripostelaique.com/von-der-leyen-menace-les-italiens-de-sanctions-sils-votent-giorgia-meloni.html

Del artiklen her: