HER ER DET ISLAMISKE HOVEDSLØR FORBUDT

hijab
Del artiklen her:

En række lande har allerede forbudt det islamiske hårslør, hijaben.

Danmark tilslutter sig ganske snart den voksende liste af lande, der har forbudt islamisk ansigtstildækning, såkaldt burka og niqab. Dansk Folkeparti ønsker dog at udvide loven til også at omfatte et forbud imod det islamiske hovedslør, hijab. Hijab dækker håret og typisk også ører og hals, men lader ansigt være synligt. Såfremt DF får sin vilje, vil Danmark langt fra være alene om et hijab-forbud.

Andre lande har allerede taget springet:

EU-landet Frankrig har forbudt hijaben i landets folkeskoler og på videregående uddannelser.

Kosovo har ligeledes forbudt hijab i folkeskolen. Det sker ifølge regeringen, fordi “det islamiske hovedtørklæde ikke er en del af Kosovos identitet. Det er tegn på kvindens underkastelse til manden, mere end det er et tegn på frit valg.”

Aserbadjan har også forbudt hijaben i folkeskolen. Det sker i et forsøg på at begrænse islamisk radikalisering.

Tunesien har forbudt hijaben, selvom en islamistisk revolution i 2011 (det såkaldte “arabiske forår”) har ført til reelle lempelser af denne lov.

I Tyrkiet har hijaben været forbudt indenfor både uddannelse, offentlige arbejdspladser og militæret. Det er dog lykkedes Tyrkiets islamistiske despot Recep Erdogan at ophæve forbudet som en del af hans voldsomme islamisering af det førhen sekulære land.

Læs også:

https://newspeek.info/stoet-iranske-kvinders-oproer-mod-hijab-og-burka/

TÆSKEDE SIN SØSTER MED BASEBALL-KØLLE: VILLE IKKE BÆRE SLØR

SARA FRA SYRIEN: “KVINDEN I ISLAM ER EN SEXSLAVE”

TØRKLÆDET KAN FORBYDES MED SAMME ARGUMENT SOM DET, DER FORBØD BURKAEN

Del artiklen her: