HAR DANMARK STØTTET ISLAMISK STAT?

(Foto: Lars Løkke Rasmussen (V))
Del artiklen her:

Har regeringen støttet Islamisk Stat i Syrien? Det vil Dansk Folkeparti nu have svar på.

Hollands regering er i disse uger under pres, fordi meget tyder på, at den har støttet Islamisk Stat i Syrien. Det er formentligt sket i god tro, fordi hollænderne troede, at det som medierne kalder “rebeller” og “oprørere” i Syrien var demokratisk sindede. Det var de som bekendt langt fra, tvært imod: De var islamiske ekstremister i forskellige udgaver, der voldtog og henrettede hundredtusinder jævnfør koranens love på deres færd til at vælte den sekulære Assad med det formål at oprette en religiøs stat.

Men dette var de naive europæiske politikere ikke opmærksomme på. De troede, der var tale om en hollywoodfilm, hvor der var en ond diktator på den ene side og nogle undertrykte men gode og heltmodige oprørere på den anden. Derfor sendte man penge, våben og andet udstyr til “oprørerne” i håbet om, at de kunne gøre det beskidte arbejde ved at vælte Assad og skabe bedre forhold for syrerne.

Den hollandske regering skal ifølge anklagerne have sendt bl.a. pick-up trucks, uniformer, madvarer og telefoner til 22 grupper i Syrien i den fejlagtige tro, at grupperne var tilhængere af demokrati. Også USA sendte – under præsident Barack Obama – våben til Islamisk Stat.

Sagen i Holland har skabt bekymring i Dansk Folkeparti, der nu vil have undersøgt, om også den danske regering under Lars Løkke Rasmussen (V) på samme måde er kommet til at støtte verdens mest korantro terrorgrupper.

Spørgsmålene, som Dansk Folkeparti har stiller regeringen, skal bl.a. få svar på, hvorvidt Danmark har støttet militante grupper i Syrien med penge, udstyr eller andet. Og i så tilfælde, hvilket grupper der har været tale om, og om, hvordan den danske regering kan vide sig sikker på, at disse grupper ikke har kæmpet for udbredelse af radikal islam.

Blandt de grupper, som den danske regering har støttet, er De Hvide Hjelme, der har modtaget hele 20 millioner af danskernes kroner i støtte. En meget lang række videoer på bl.a. YouTube påstår at kunne dokumentere, at de Hvide Hjelme samarbejder med både Islamisk Stat og Al-Qaeda.

Den verdensberømte rocksanger Roger Waters, tidligere forsanger i bandet Pink Floyd, er blandt de mange stemmer, der fordømmer vestlig støtte til De Hvide Hjelme.

I 2014 opfordrede en leder af de Hvide Hjelme til at bombe demokratiske valgsteder – steder med stor chance for at dræbe mange mennesker og smadre landets skrøbelige demokrati.

Video: Fransk amatørjournalist opdager, at De Hvide Hjelme deler kontor med Islamisk Stat:

Læs også:

SYRIEN: NÅR FREDEN BRYDER UD

EN ANDEN “SANDHED” OM SYRIEN

PINK FLOYD-MUSIKER GØR GRIN MED LØKKE-REGERINGENS “HVIDE HJELME”

FN GØR SYRIEN TIL FORMAND FOR NEDTRAPNING AF GIFTGASSER

TYSKLANDS REGERING SAMMENLIGNER LØKKES REGERING MED NAZISTER

Del artiklen her: