FN GØR SYRIEN TIL FORMAND FOR NEDTRAPNING AF GIFTGASSER

(Foto: Syriens leder Bashar al-Assad)
Del artiklen her:

Et flertal i FN vil gøre Syrien ansvarlig for global nedtrapning af giftgasser.

Samtidig med, at Vesten bomber Syrien som straf for styrets brug af giftgas, arbejder FN på at gøre landet til leder for global nedtrapning af netop giftgasser. Det skriver en række medier, herunder Daily Mail og UN Watch. Det vil ifølge FNs planer ske fra d. 28. maj 2018.

Syriens leder Bashar Assad bliver dermed formelt ansvarlig for FN arbejde for at bremse brug af giftgasser.

“At gøre Syrien til global leder for nedtrapning af kemiske og nukleare våben svarer til at ansætte en serievoldtægtsmand som leder på et krisecenter for kvinder,” udtaler UN Watch’ leder Hillel Neuer.

Udnævnelse af Bashar al-Assads styre som ansvarlig for global nedtrapning af masseødelæggelsesvåben er ikke den eneste gang, FN har tildelt ansvaret på betydningsfulde områder til brutale mellemøstlige regimer. Lande som Saudiarabien og Iran har haft ansvar for menneskerettigheder.

FNs største blok udgøres af verdens næststørste organisation efter FN, nemlig OIC. OIC består af verdens 57 islamiske lande og deres tætte samarbejde er meget ofte i stand til at nedstemme de mindre blokke i FN og styrke politik, som på verdensplan spreder islam og muslimsk migration.

Mange betragter fortsat FN som et uafhængigt organ, der bedømmer neutralt. Af samme grund tror mange stadig, at FN’s flygtningekonvention er hævet over almindelig fornuftig kritik.

Læs også:

FN ER REELT EN ANTI-ISRAEL ORGANISATION

TRUMP TRÆKKER USA UD AF FN-AFTALE OM FLYGTNINGEAFTALE

TRUMP VIL TRÆKKE USA UD AF FNs MENNESKERETTIGHEDSRÅD

EN RELIGION DOMINERER FN

 

Del artiklen her: