FRANK JENSEN HAR PAKKET BANDERNES RUGEKASSER IND I HALAL OG RUNDBORDSPÆDAGOGIK

(Foto: Frank Jensen (S) har som Københavns overborgmester været med til at godkende en række islamistiske moskeer og friskoler)
Del artiklen her:

Københavnske lokalpolitikeres blødsødne tilgang til kriminalitet og radikalisering har gjort danskernes hovedstad til et farligt sted.

Kommentar af Nicolai Sennels

Københavnske lokalpolitikere har her op til kommunalvalget travlt med at frasige sig ansvar for de mange bande-skyderier. Skud mod helt tilfældige uskyldige og likvideringer med automatvåben på åben gade er blevet en del af dagligdagen i danskernes hovedstad.

Eksplosionen i bandekriminalitet og radikal islamisme i store dele af byen er i dag en skamstøtte over, hvor uduelige hovedstadens politikere har været, når det gælder vores fællesskabs tryghed.

Læs også: AFSLØRING: UNGDOMSKLUB MED BEDERUM OG KORANCITAT: SLÅ DIN KONE

Strategien har tilsyneladende været at pakke bandernes rugekasser – de mellemøstlige parallelsamfund – ind i halal og rundbordspædagogik. Bevæbnede bander har i årevis med borgerrepræsentationens vidende brugt kommunens Folkets Hus som mødested. Det røde flertal på Rådhuspladsen har gang på gang sendt skattekroner til radikale foreningers og talsmænds islamistiske projekter. Halal i skoler og børnehaver, kommunalt betalte eid-fester og rundhåndet uddeling af byggetilladelser til radikale moskeer har gjort hovedstaden til en magnet for dem, der foretrækker Koranens love og regler frem for at tilpasse sig det danske samfunds normer og traditioner. Forleden kom det frem, at integrationsforvaltningen med de Radikales borgmester Anna Mee Allerslev systematisk har undladt at sende bandemedlemmer på kontanthjælp i aktivering.

Mentaliteten blandt Københavns lokalpolitikere synes at være, at uddeling af fisk i kassevis vil lære folk selv at fiske. Og hvis bare man giver nok kærlighed, gadeplanspædagoger og skirejser til farlige børn og unge, så vil de droppe deres kriminelle fællesskab og tage en uddannelse.

Man har med andre ord mødt en mellemøstlig mentalitet med dansk pædagogik. Det er kommunalpolitikere i landets største by ikke alene om, langt fra. Men hvor tæt på isbjerget vil vælgerne lade deres politikere sejle, førend man kræver en kursændring?

Læs også: KØBENHAVNS KOMMUNE I SAMARBEJDE MED TILHÆNGERE AF ISLAMISK STAT

Læs også: AFSLØRENDE DOKUMENTER: FOLKETS HUS ER I MILITANTE EKSTREMISTERS HÆNDER

Del artiklen her: