FORSKERE: FLERTALLET AF ASYLANSØGERE ER EKSTREMT PSYKISK SYGE, GØR DEM TIL EN AGGRESSIV “FARE FOR SAMFUNDET”

(Foto: Migranter)
Del artiklen her:

Forskning blandt ankomne migranter og asylansøgere viser, at over halvdelen lider af alvorlige psykiske sygdomme, der fører til aggressiv adfærd og blokerer for integration.

Forskere tilknyttet Ciels University Campus i Italien har undersøgt asylansøgeres mentale helbred, og det ser ikke godt ud.

“Vi har undersøgt de psykologiske traumer hos disse mennesker. Flertallet af dem lider alvorligt af psykiske sygdomme, der uundgåeligt fører til en aggressiv holdning. Dette forhindrer integration og i de sværeste tilfælde, taler vi om mennesker, der er en reel fare for samfundet.”

I den italienske undersøgelse indgik 47 mænd og 3 kvinder, alle fra afrikanske lande.

Læs også: FAKE NEWS: POLITI VILLE BESTIKKE AVIS FOR IKKE AT RAPPORTERE OM ASYLANSØGERES KRIMINALITET

De nye data bekræfter undersøgelser fra Sverige, som konkluderer, at psykisk sygdom er tre gange mere udbredt blandt flygtninge end svensk-fødte med svenske forældre. Denne undersøgelse viste, ligesom den italienske, at mange flygtninge lider af psykiske sygdomme, der fører til aggressiv adfærd, herunder paranoia og skizofreni.

Den psykologiske forskning kan måske til dels forklare, hvorfor andelen af voldelig kriminalitet er steget voldsomt i takt med migration og flygtninge fra ikke-vestlige lande. I Danmark er antallet af voldtægter tredoblet siden den Venstre-ledede regeringen vandt valget i 2015 og tilsluttede sig Merkels udlændingepolitik.

Læs også: DANSK POLITI: FÆTTER-KUSINEÆGTESKABER ÅRSAG TIL KRIMINALITET

Del artiklen her: