SENNELS: PSYKOLOGISK OG POLITISK REVOLUTION I TYSKLAND I 2018

Del artiklen her:

NewSpeek har bedt psykolog og debattør Nicolai Sennels komme med sit bud på den politiske udvikling i 2018. Han forudser starten på en politisk revolution i Tyskland.

Kommentar af Nicolai Sennels

I 2009 forudsagde Nicolai Sennels i et blogindlæg på Jyllands-Posten, at Europa ville komme til at se bl.a. borgerværn og selvmordsbomber. Dengang blev han betragtet som en dystopisk alarmist, Jyllands-Posten fyrede ham som blogger og gjorde hans indlæg utilgængelige for omverden. Hans indlæg 3. Verdenskrig: Sådan bliver den, kan dog læses her.

NewSpeek har bedt Nicolai Sennels komme med sit bud på den politiske udvikling i Danmarks nabolande Sverige og Tyskland. Om Tyskland skriver han til NewSpeek:

Starten på en politisk revolution i Tyskland

Situationen i Tyskland udvikler sig i rivende hast. Terrorangreb, en fortsat eksplosion i vold og voldtægter og stadig flere små bysamfund knust under vægten af muslimske udlændinge vil kræve løsninger, som den nuværende tyske regering ikke vil være klar til at levere. En længe tiltrængt offentlig debat om islam og migration vil finde sted i Tyskland i 2018 – en debat, der vil give plads til, at helt nye politiske ideer kan nå den politiske top i Europas mægtigste land.

Den ændrede politiske debat i Tyskland vil sende rystelser langt ned af korridorerne i Bruxelles, som allerede kæmper med potentielt dødbringende angreb fra østeuropæiske EU-lande, der i fuldt dagslys og til manges fornøjelse udstiller EU’s magtesløshed i konflikten om især flygtningekvoter.

Får Tyskland nyvalg i 2018? Nej, det tror jeg ikke. Merkel får lov at blive på posten, mens hendes regering og EU må reorganisere i et febrilsk forsøg på at holde på magten i en eller anden form. Men 2018 bliver året, hvor Europas mægtigste land skifter kurs i udlændingepolitiken. Vi kommer til at se en psykologisk og politisk revolution, hvor befolkningen stopper med at tage skyldfølelsen fra 2. Verdenskrig alvorligt og forlanger en mere virkelighedsnær udlændingepolitik. Dette vil også give plads til, at det unge EU- og indvandringskritiske parti Alternativ für Deutschland kommer i regering allerede ved næste valg – hvis ikke de dummer sig gevaldigt på målstregen.

Det gode for Danmark bliver i denne sammenhæng, at Lars Løkke Rasmussens (V) regering med en Merkel og et EU under kraftig beskydning i 2018 vil erkende, at den rigtige hest at satse på ikke er Tyskland-Frankrig-Bruxelles-trioen. Det er derimod klassens larmende gruppe af frække og stærke drenge: Visegrad-landene (Polen, Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet) plus Bulgarien og i stigende grad også Østrig. Blokken af EU-lande, der ønsker reel sikring af EUs ydre grænser, og at flygtninge udelukkende skal hjælpes i deres nærområder, er i dag så stærk, at EU bliver revet midt over, hvis Bruxelles ikke bøjer og føjer.

Politisk set er der generelt meget at glæde sig til i 2018. Er man kvinde, eller har man bare ikke råd til at bo i de stadigt dyrere områder, der endnu er forskånet for multikultur, vil man derimod have stigende grund til bekymring.

Del artiklen her: