OBAMA BRUGTE HILLARYS FALSKE RAPPORT SOM UNDSKYLDNING FOR AT SPIONERE IMOD TRUMP

Del artiklen her:

Daværende præsident Barack Obama brugte den falske rapport, Hillary Clinton havde lavet med hjælp fra Rusland, som undskyldning for, at den Demokratiske regering kunne sætte efterretningstjenesten til at udspionere Trump op til valget.

Den løgnagtige og falske rapport om, at Trump skulle have samarbejdet med Putins Rusland og have dyrket urinsex med prostituerede i Moskva, viser sig at være købt og betalt af Hillary Clinton. Formålet med rapporten var selvfølgelig at starte den lavine af udokumenterede forbindelser mellem Trump og Putin.

Rapporten skulle efter sigende have kostet 6 mio. dollars, en udgift der er svær at maskere i et regnskab, der ifølge amerikansk lov skal være offentligt tilgængelig. Derfor blev den skjult som en post i Demokraternes udgifter til valgkampen. Dette skufferegnskab er nu afsløret, og Hillary Clintons kampagne mistænkes nu for at have misbrugt indsamlede midler til valgkampagnen imod loven.

Læs også: DOKUMENTAR “CLINTON CASH” OM BILL OG HILLARY CLINTONS ENORME MISBRUG AF MAGT, SKATTEDOLLARS OG DONATIONER

Rapporten, som nu har givet gevaldigt bagslag for både Hillary Clinton, hendes mand, eks-præsident Bill Clinton og afgåede præsident Barack Obama, havde oprindeligt to formål. Udover at skabe rygter om, at Donald J. Trump var kommet til magten med hjælp fra Vladimir Putin, skulle den også udgøre en god undskyldning for, at Obama-regeringen kunne få lov at udspionere Trump.

Med Hillarys falske rapport om Trumps forbindelser til fjenden Rusland i hånden, bestilte Obama FBI til at aflytte deres politiske rival op til valget. Trump Towers internet og telefoner blev aflyttet, og det samme skete for en stor del af de mennesker, der hjalp Donald J. Trump under valgkampen. Det blev gjort ved en hemmelig kendelse fra den såkaldte FISA-domstol.

  Hvorfor dækker danske medier ikke Obamas og Hillarys skandaler?

FISA-domstolen (United States Foreign Intelligence Surveillance Court) er en domstol etableret i 1978. Den godkender telefonaflytning, dataindsamling og regeringsanmodninger om at overvåge mistænkte terrorister og spioner. Men domstolens afgørelser holdes hemmelige. Det er selvfølgelig for at fremmede landes spioner – som domstolen er rettet imod – ikke skal blive advaret om, at de bliver aflyttet.

Forløbet ser sådan ud:

Hillary og det Demokratiske Parti/DNC hyrer og betaler firmaet Fusion GPS for at finde materiale, der kan belaste Republikanernes kandidat, Donald J. Trump. Fusion GPS hyrer og betaler den tidligere engelske efterretningsmand Daniel Steele til at lave rapporten. Steele reseacher og udarbejder en rapport, bygget op omkring en række afsindige påstande om urinsex og at Vladimir Putin skulle have “hacket valget” i USA. Steele kontakter samtidig en tidligere samarbejdspartner hos FBI, som giver rapporten til FBI. Ad bagveje er løgnerapporten nu en officiel del af FBIs katalog og kan således blive en på papiret lovlig anledning for Obama til at bede FISA om en kendelse, der giver ham ret til at aflytte Trump og han valgkampagnefolk ud fra en påstået bekymring om Trumps konspirationer med fjenden.

Læs også: WIKILEAKS: CIA UNDER OBAMA PÅVIRKEDE VALGET I FRANKRIG

Demokraternes aflytning af Trump og hans hjælpere giver selvsagt en strategisk fordel under valgkampen. Hillary Clinton taber til sin store overraskelse valget, men aflytningerne fortsætter, efter Trump er tiltrådt som præsident. Flere af disse aflytninger lækkes af enten Demokraternes Parti eller folk i efterretningstjenesten, som ønsker at skade Trump.

Alt ville såmænd have været i den skønneste orden, hvis ikke det var fordi graverjournalister hos det normalt Trump-kritiske medie Washington Times havde fundet ud af, at det oprindeligt var Hillary Clinton, som betalte for løgnerapporten.

Nu sidder både Hillary Clinton, hendes hjælpere under valgkampagnen og Demokraternes tidligere præsident Barack Obama så i saksen. Danske statsstøttede medier, der længe åbenlyst har foretrukket de to venstreorienterede kandidater frem for bl.a. Donald Trump, har endnu ikke fortalt danskerne om de enorme skandaler.

Hvorfor dækker danske medier ikke Obamas og Hillarys skandaler? De var jo meget kritiske overfor rigmanden Donald Trump, som de konsekvent kaldte ham, da han førte valgkamp for at slå deres yndling Hillary Clinton? DR og TV2 var førende i denne anti-Trump hetz. Hvor er deres USA-korrespondent Jesper Steinmetz? Er han forsvundet udover de amerikanske stepper? Poul Høi?

Læs også: REGNSKABET ER GJORT OP: OBAMA DÅRLIGSTE PRÆSIDENT FOR USAs ØKONOMI SIDEN 2. VERDENSKRIG

Del artiklen her: