“FAT DET NU: INTEGRATIONEN VIL ALDRIG LYKKES…!”

NicolaiSennels
Del artiklen her:

Integrationen af ikke-vestlige vil aldrig lykkedes i bare tilnærmelsesvis tilstrækkeligt omfang, mener Nicolai Sennels.

Kommentar af Nicolai Sennels

Beregninger fra tænketanken DREAM viser, at ikke-vestlige indvandrere i gennemsnit koster skatteyderne 29.600 kr. om året. Det løber op i godt 2 mio. kr. over et liv. Det kan hårdtarbejdende danskere så tænke lidt over, når vækkeuret ringer og arbejdet kalder.

Beregningerne viser også, at ikke-vestlige indvandreres efterkommere, 2.-generationsindvandrere, koster 29.000 kr. årligt. Mennesker med ikke-vestlige rødder, der er født, opvokset og har gået i dansk skole i Danmark, er således næsten ligeså uintegrerede som dem, der kommer hertil direkte fra Afrika og Mellemøsten. Med en årlig forbedring på kun 600 kr. per generation, vil det tage 49 generationer, førend efterkommere med ikke-vestligt ophav ikke længere er en udgift. Og her mangler man stadig at medtage de mange udgifter, som ikke kan gøres præcist op: Øgede udgifter til politi, fængsler og terrorsikring. Forhøjede forsikringspræmier og tabt boligværdi i områder med mange ikke-vestlige. Specialundervisning, offerrådgivning og tabte turistindtægter. You name it…

49 generationer svarer til ca. 1225 år. Alligevel forsøger strammere og slappere – med Lars Løkke Rasmussens (V) kulturblinde regering i front – at overbyde hinanden i jubelnaivitet for endnu en gang at overbevise sig selv og vælgerne om, at integrationen nok skal lykkes. Som om det bare handler om, at finde den rigtige “metode”. Albert Einstein sagde i sin tid, at det tydligste tegn på sindssyge er, at forsøge at gøre det samme igen og igen, og forvente et nyt resultat. I så fald kan man sende næsten hele Christiansborg på Sankt Hans.

Fat det nu: Integrationen vil aldrig lykkes…!

Det eneste, der vil mindske “integrationsproblemerne” – som man har døbt den syndflod af voldtægtsofre, ødelagte bydele, cementblokke og tungt bevæbnede betjente og soldater, der er fulgt i kølvandet på den islamiske invasion – er at mindske antallet af personer med ikke-vestlig baggrund i Danmark.

Og hvordan gør man så det?

Jo, man kunne jo starte med at lade være med at grave videre, nu hvor man har erkendt, at man står på bunden af et hul: Lav et stop for ikke-vestlige flygtninge, migration og familiesammenføringer. For hver flygtning vi hjælper her, kunne vi for de samme penge have hjulpet 135 ægte flygtninge i nærområdet. Og ved hver familiesammenføring bliver en herboende ikke-vestlig trukket tilbage i religiøse familiemønstre med alt, hvad der dertil hører af umuliggørelse af integration i et demokratisk, sekulært samfund.

Hør bare, hvad den tyrkisk-tyske sociolog og integrationsforsker Necla Kelek siger:

(artiklen fortsætter under videoen)

Og så skal vi gøre det umuligt at være “islamist” – et udtryk for mainstream muslim opfundet af håbefulde journalister – i Danmark. Forbyd halal og sharia, luk skoler og moskeer, der ikke tager afstand fra profetens blodige eksempel og udvis kriminelle udlændinge ved første dom, selvom det nærmest vil resultere i etnisk udrensning: 42 procent af alle 28-årige mænd med ikke-vestlig baggrund er blevet dømt efter straffeloven.

Jovist, Kristian Jensen (V) og Søren Pind (V) vil nok græde lidt. Og EU og FN vil terrorisere os med alverdens konventioner og trusler om mangel på arbejdskraft og færre venner i vores allesammens lykkelige globale landsby. Og islamisterne vil gøre, hvad de er bedst til. And so what!? Som Churchill sagde: “Sejr for enhver pris, på trods af terror, sejr uanset hvor lang og hård vejen er. For uden sejr er der ingen overlevelse.”

Del artiklen her: