EUs SYGE “ASYL”-POLITIK: MIGRANTER BEGRAVES LEVENDE

Del artiklen her:

Tusindvis af druknede, penge til terrorister, voldsomme nedskæringer i velfærd til sårbare grupper i Vesten, psykiske traumer, bestialske drab på syge og og sårede. EUs absurde “asyl”-politik har millioner af ofre.

Ifølge tal fra FN’s Højkommissariat for Flygtninge (UNHCR), krydsede 181,436 mennesker Middelhavet og ankom til Italien sidste år – et rekordhøjt antal. Af dem var kun 2,65 procent rigtige flygtninge. Resten kan betegnes som illegale indvandrere.

EUs åbne grænser og høje sociale ydelser til alle, som ikke kan eller vil arbejde, er som en honningkrukke for hele verden. Den får millioner af mennesker til at bevæge sig på en dødsensfarlig færd, som årligt koster tusindvis af menneskeliv. Unge mænd bruger familiens formue på at betale kriminelle netværk, hvoraf en del er terrorister, og efterlader børn, ældre og syge i fattigdom og fare.

EUROPAS ABSURDE MIGRANTPOLITIK BRØDFØDER FLERE END 5.000 BANDER AF MENNESKESMUGLERE

Flygtningeorganisationer rapporterer om, hvordan tilvandrede børn tvinges ud i prostitution for at overleve, når de er kommet frem til EU.

En flygtning i Danmark koster 215.042 kr. årligt. Uledsagede flygtningebørn koster noget mere, nemlig 530.000 kr. Danmark fik alene i 2015 20.000 asylansøgere. 81 procent får godkendt deres asylansøgning, hvorved de får lov at blive. Mange af de afviste asylansøgere kan man ikke udsende. Regningen bare stiger og stiger. Det betyder voldsomme nedskæringer i velfærden og det rammer børn, syge, studerende osv. Samtidigt tager flygtninge ifølge Statens Seruminstitut farlige sygdomme med sig. Det drejer sig bl.a. om difteri, tuberkolose, malaria, borreliose og svineinfluenza. Derudover har flygtninge en langt højere kriminalitetsindeks, herunder vold og voldtægter. Endelig er der risikoen for, at flygtninge viser sig at være – eller bliver – terrorister. CIA advarede sidste år om, at de voldsomme bombardementer mod Islamisk Stat i Syrien vil få jihadister til at flygte til Europa, hvor de vil fortsætte deres krig. Dertil kommer post-migration stress, som traumatiserer mange flygtninge og migranter som følge af at skulle tilpasse sig livet i ganske anderledes kulturer.

Der er bogstaveligt talt ingen grænser for menneskesmugleres skruppelløshed. Snesevis af migranter er blevet kvalt i lastbiler, fordi man ikke har givet dem luft under transporten. Illegale lykkeriddere er druknet, fordi menneskesmuglerne har givet dem falske og uduelige redningsveste.

VENSTREORIENTEREDE SMUGLER MIGRANTER TIL EU

Og nu dukker uhyggelige rapporter op om syge og sårede illegales hårde skæbne: Dem som ikke kan følge med, bliver begravet levende:

“Migranter, der forsøger at komme til Europa, bruger ofte måneder i skræmmelige og farlige forhold, mens de venter på at komme med både over Middelhavet.

Humanitære grupper har dokumenteret, hvordan nogle migranter er syge eller sårede af skud fra lokale libyske militsgrupper.

Der er rapporter om, hvordan menneskesmuglerbander, som tjener millioner på transporten af migranter, tvinger deres kunder til at begrave dem, som ikke er i stand til at rejse, levende.”

Alt dette sker, fordi EU, globalistiske partier som Venstre, Konservative og Liberal Alliance i samarbejde med venstreorienterede organisationer understøtter en absurd og inhuman flygtningepolitik.

VENSTRE PÅ VEJ MOD BUNDEN AF DANSK POLITIK

FLYGTNINGE-DEBAT: “HVORNÅR ER DER EN KOMMUNE, DER SIGER FRA OVER FOR DETTE VANVID?!”

DANMARKS FLYGTNINGEPOLITIK SENDER PENGE TIL ISLAMISK STAT

Del artiklen her: