KUWAIT: VI HJÆLPER IKKE FOLK, DER ER ANDERLEDES END OS

Del artiklen her:

Islamiske lande vil hellere islamisere Europa end at hjælpe deres trosfælder i nærområder, hvor de grundet kultur, sprog, klima og religion vil trives bedre.

Kommentar af Peter Qvistgaard, journalist

Stillet et spørgsmål om hvorfor de rige Golfstater ikke hjælper de mange muslimske flygtninge, svarede en kuwatisk embedsmand: “Det vil være forkert af os at acceptere folk, der er anderledes end os.” (Kilde: Berlingske Tidende, 11/9-2014).

Her mente han ikke dem, der kulturelt og i trossammenhænge var anderledes end muslimer. Næ, han mente i ramme alvor sine egne trosfæller, altså dem, der i dag er flygtninge. Hans begrundelse: Kuwait er for dyrt for dem at leve i – modsat eksempelvis Libanon og Tyrkiet, hvor det er billigt.

Her overser han bevidst, at hans land i øvrigt huser flere hundrede tusinde gæstearbejdere, der lever under kummelige og slaveagtige forhold. Men de kan åbenbart godt leve på en ussel løn i Kuwait?

Til gengæld må vi formode, at han mener, at fattige flygtninge sagtens kan leve i de rige, vestlige lande. For det er jo os, der i modsætning til Golfstaterne, nu tager vare på hans trosfæller – heldigvis godt hjulpet af nogle (fattige) muslimske lande som Jordan, Tyrkiet og Libanon, der ikke stiller samme krav som de rige muslimske lande.

Er Kuwait og andre rige Golfstater virkelig så kyniske, at man her ikke vil hjælpe sine muslimske brødre alene ud fra en ”fattigdomsgrænse”.

Nej, sandheden er en helt anden end den overnævnte embedsmand fortæller os ”de vantro”.

For i kampen for at islamisere Europa må noget så latterligt som humanisme vige i deres store erobringstogt.

Jeg skal blot henlede opmærksomheden på to radikale islamistiske ledere i nyere tid, nemlig den libyske Gadaffi og Tyrkiets Erdogan. Førstnævnte forudså allerede i 2006, at millioner af muslimer uden brug af krig ville invadere Europa. Nærmest profetisk fortæller Gaddafi om, hvordan muslimsk indvandring med EUs hjælp vil sende kontinentet i knæ:“Det tyder på, at Allah vil lade islam sejre i Europa uden brug af sværd og pistoler, uden militær. Europa er i knibe.”

Og nyligt har Erdogan udsendt en opfordring til de millioner af hans trosfæller, der allerede bor i Europa: Fød flere børn! For kun på den måde kan man gøre op med Vestens uretfærdigheder overfor dens tyrkiske borgere.

En fredelig og omkostningsfri måde til at sprede en barbarisk bevægelse – godt hjulpet af naive politikere i Vesteuropa.

For netop flygtninge er jo gratis kanonføde, idet udgifterne betales af de ”vantro” skatteydere. Derfor sidder de ikke i flygtningelejre i Kuwait eller de andre rige Golfstater.

Muammar Gaddafi profetiske tale om, hvordan muslimsk indvandring – med hjælp fra EU – vil skænke islam sejr i Europa:

Del artiklen her: