VENSTRE PÅ VEJ MOD BUNDEN AF DANSK POLITIK

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels


Partiet Venstre har retning mod bunden af dansk politik.

Efter i årtier at have delt broderparten af Folketingets mandater med Socialdemokraterne, er statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans tronfølger Kristian Jensen godt igang med at udspille deres eget parti.

Og der er intet, den populære – men magtesløse og handlingslammede – Inger Støjberg (V) kan gøre ved det, uanset hvor mange opsange hun kommer med på Facebook.

For Venstres nuværende formand og hans efterfølger har valgt at lægge en politisk linje, som vil tildele partiet samme skæbne som det uddaterede Konservative Folkeparti.

Løkkes udtalelse om, at “Merkel og jeg ser ens på flygtningespørgsmålet” og Jensens slogans som “Hurra for globaliseringen” og Om folk har tørklæde eller turban, kalot eller kors i deres påklædning, det er ikke et problem viser, hvor meget ude af trit Venstres Dupont og Dupond er med den danske befolkning.

Læs også: HVOR ER DET DOG FEDT

Løkkes åbning af Danmark for titusinder af flygtninge rammer et meget stort antal danskere helt konkret i deres hverdag, og fører allerede nu til voldsomme nedskæringer i velfærden. Og visionen om en globaliseret, grænseløs hverden, hvor muslimer lever fredeligt side om side med jøder og kristne, er der ingen der længere tror på. Altså bortset fra kronprinsen i dansk politiks næste Titanic, Venstre.

Isbjerget, som Venstre allerede har ramt, og nu til lyden af bøjende metal og knust glas brager videre ind i, mens stemmerne langsomt men sikkert fosser ud, er den samme iskolde virkelighed, SF baldrede ind i, da de skulle kombinere deres utopiske politiske dagdrømmerier med regeringsansvar.

Globalismens udvanding af grænser betyder for lande som Danmark med høje lønninger og høj skat, at arbejdspladserne strømmer ud og at fremmedarbejderne strømmer ind. Resultatet er arbejdsløse danskere og færre penge i statskassen, og ethvert dansk parti, som går denne vej, har kun stemmetab i sigte.

Lemmingerne Løkke og Jensens globalistiske kurs, deres følgagtige holdning til Merkels suicidale flygtningepolitik, fastlænkningen til det anti-nationale EU og omklamring af det stærkt islamiserede FNs masseødelæggelsesvåben – Flygtningekonventionen – bliver Venstres vej ud af dansk toppolitik.

Den slags skingre politiske standpunkter er der kun plads til i små yderligtgående partier.

Venstre ved du hvor du snart har: Ude på sidelinjen.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.