VENSTRE PÅ VEJ MOD BUNDEN AF DANSK POLITIK

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels


Partiet Venstre har retning mod bunden af dansk politik.

Efter i årtier at have delt broderparten af Folketingets mandater med Socialdemokraterne, er statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans tronfølger Kristian Jensen godt igang med at udspille deres eget parti.

Og der er intet, den populære – men magtesløse og handlingslammede – Inger Støjberg (V) kan gøre ved det, uanset hvor mange opsange hun kommer med på Facebook.

For Venstres nuværende formand og hans efterfølger har valgt at lægge en politisk linje, som vil tildele partiet samme skæbne som det uddaterede Konservative Folkeparti.

Løkkes udtalelse om, at “Merkel og jeg ser ens på flygtningespørgsmålet” og Jensens slogans som “Hurra for globaliseringen” og Om folk har tørklæde eller turban, kalot eller kors i deres påklædning, det er ikke et problem viser, hvor meget ude af trit Venstres Dupont og Dupond er med den danske befolkning.

Læs også: HVOR ER DET DOG FEDT

Løkkes åbning af Danmark for titusinder af flygtninge rammer et meget stort antal danskere helt konkret i deres hverdag, og fører allerede nu til voldsomme nedskæringer i velfærden. Og visionen om en globaliseret, grænseløs hverden, hvor muslimer lever fredeligt side om side med jøder og kristne, er der ingen der længere tror på. Altså bortset fra kronprinsen i dansk politiks næste Titanic, Venstre.

Isbjerget, som Venstre allerede har ramt, og nu til lyden af bøjende metal og knust glas brager videre ind i, mens stemmerne langsomt men sikkert fosser ud, er den samme iskolde virkelighed, SF baldrede ind i, da de skulle kombinere deres utopiske politiske dagdrømmerier med regeringsansvar.

Globalismens udvanding af grænser betyder for lande som Danmark med høje lønninger og høj skat, at arbejdspladserne strømmer ud og at fremmedarbejderne strømmer ind. Resultatet er arbejdsløse danskere og færre penge i statskassen, og ethvert dansk parti, som går denne vej, har kun stemmetab i sigte.

Lemmingerne Løkke og Jensens globalistiske kurs, deres følgagtige holdning til Merkels suicidale flygtningepolitik, fastlænkningen til det anti-nationale EU og omklamring af det stærkt islamiserede FNs masseødelæggelsesvåben – Flygtningekonventionen – bliver Venstres vej ud af dansk toppolitik.

Den slags skingre politiske standpunkter er der kun plads til i små yderligtgående partier.

Venstre ved du hvor du snart har: Ude på sidelinjen.

Del artiklen her:

7 Comments

 1. Hvad er det der foregår?
  Er Venstre helt bevidst ved at begå politisk selvmord?
  Fuldstændig åbenlyse tåbelige udtalelser fra partiets top, giver anledning til så småt at nære mistanke om at der ligger en skjult agenda til grund.
  Man har helt og holdent svigtet sine vælgere med falske løfter, og en gang imellem bliver “Støjsenderen” send på banen når masserne skal beroliges.
  At den politiske vindretning i Europa er skiftet, går hen over hovedet på vore hovedløse politikere, de fremturer ufortrødent med at løbe landet over ende.
  Statsministeren reddede sig selv på målstregen ved at love nogle skrantende partier lidt lånt prestige i form af ministerposter og limoer med privat chauffører, og ikke at forglemme ministerløn med tilhørende løn, pension og ” benefits” ikke et øje var tørt.
  Løgn eg bedrag er efterhånden fremherskende inden for det politiske hierarki, så intet under at politikerleden når nye højder.

 2. Venstre har ikke formået at “make good” på nogen af deres forhenværende politiske idealer. De ligner et falleret karriereparti, og er nede på næsten halvdelen af stemmeantallet i forhold til storhedstiden under Fogh.

  De bliver straffer hårdt af vælgerne de næste ti år.

  • Ja, de er alt for slappe i Venstre. Det er helt utroligt, at politikere ikke er i stand til at forudse udviklingen nogle få år frem. Det er vel bl.a. derfor, vi betaler dem deres løn. Fordi fru Merkel dummer rundt i Tyskland, behøver vi andre jo ikke også gøre det. Her i huset er vi færdige med at stemme på Venstre – helt færdige.

 3. Hvor er det korrekt. Venstre ved man ikke hvor man har.
  Heldigvis har Danmark fået en redningskrans med Nye Borgerlige der har en dygtig formand som Pernille Vermund der ved hvad der skal gøres.

 4. Venstre blev jo heller ikke stemt til regeringsmagten af vælgerne, tværtimod. Løkkes personlige stemmetal blev halveret, og partiet gik 30% tilbage. Enhver med en smule anstændighed ville have regeret på det diskret vink fra vælgerne ved at trække sig. Men NEJ”, allerede omkring klokken 22 på valgaftenen, da resultatet var krystalklart, udnævnte den samlede danske presse Løkke og Venstre som naturlig regering. Vi kan undgå den presse vi har ved at lade være med at give dem penge, og i stedet give 20 kr om dagen til Newspeek eller Den Korte Avis, i stedet for Ekstrabladet og alle de andre. Vi kan også undgå de politikere vi har ved simpelthen at stemme dem hjem. Hvordan? Simpelt kære Watson: Stem på en der IKKE er i Folketinget nu. Undgå også nogen hvis forældre er i Tinget, 20-årige stud.polit’er, og nogen der kommer fra partiets ungdomsorganisation. Der er flere gode kriterier, men de fire her vil reformere Folketinget.

 5. Desværre må vi konstatere, at de nuværende borgerlige politikere, ikke er deres opgave voksne.
  Hvad årsagen skyldes, kan man jo kun gisne om, men noget siger mig, at når meget dygtige og indsigtsfulde mennesker, i både erhvervslivet og i medieverdenen, alle takker nej til at stille op til Folketinget, kunne man jo få den tanke, at de som erfarne mennesker med både vid og integritet, ikke
  ønsker at identificere sig selv med den mindst respekterede og mest udskældte gruppe p.t. i Danmark.
  Nu vil mange jo så fremhæve, at arbejdet i Folketinget drejer sig om at få flertal og at forhandle. Det vil i hvert fald alle de unge og frembrusende politikernovicer. Men i min terminologi, drejer det sig lige så meget om at skabe respekt;- (ved at overholde løfter, forhandle seriøst, varetage sine vælgeres interesser), og først og fremmest udvise statsmandskab og fremsyn.
  Den fremfærd som mange politikere i dag udviser, (hvor man trækker folk i samråd for bagateller, bevidst chikanerer og nedgør andre partier, nedsætter kommissionsundersøgelser for stort set alt, og frem for alt får sig selv viklet ind i så komplekse lovgivninger, at man ikke er i stand til at overskue konsekvenserne af ny lovgivning), vil kun tage politikerleden fra slem til værre.

 6. Jeg havde forventet mere af denne regering, men har kun mødt dybe skuffelser.
  Lars Løkke Rasmussens “slyngveninde” Angela Merkel, jo, sådan er det i landhandlen.
  Merkel: Die muslimen sind ein teil Deutchslands. Jo, hun har den “rette” forståelse.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.