GENERAL: MILITÆRET KAN TIL ENHVER TID STOPPE MIGRATIONEN OVER MIDDELHAVET

Del artiklen her:

Europa besidder kapaciteten til at stoppe den voldsomme migration over Middelhavet og hjælpe flygtninge til sikre zoner i deres nærområde. Det er kun den politiske vilje, der mangler, mener general.

Det østrigske militærs øverstbefalende, general Othmar Commenda, foreslår, at den rute over Middelhavet, som flertallet af de hundredtusinder af illegale migranter anvender til at nå EU, kan sikres af militæret.

“Fra et militært synspunkt kan næsten alle flygtningebåde på vej til Europa blive opsnappet,” siger generalen.

Han forklarer, hvordan EU med lethed kan følge Australiens eksempel ved at stoppe bådene og sende migranter og flygtninge til sikre zoner i f.eks. Afrika. “Modellen med sikre zoner har forlængst bevist sit værd og benyttes allerede i Syrien,” mener Othmar Commenda.

Læs også: FLYGTNINGE-DEBAT: “HVORNÅR ER DER EN KOMMUNE, DER SIGER FRA OVER FOR DETTE VANVID?!”

Ifølge Australiens tidligere premierminister, Tony Abbott, virker denne metode dobbelt, fordi den samtidig tager modet fra andre potentielle migranter, som istedet selv vælger at søge tilflugt i de sikre zoner i deres egne nærområder.

Ifølge den østrigske general har EU de fornødne midler til at gennemføre den australske model. “Militæret kan sagtens tilbagelevere migranter og flygtninge til sikre zoner på den nordafrikanske kyst. Det er politikerne, som ikke vil,” mener han.

Læs også: EUs SYGE “ASYL”-POLITIK: MIGRANTER BEGRAVES LEVENDE

EU’s og Merkels beslutning om at invitere alle, der kan foretage den lange rejse, til Europa, har enorme konsekvenser i den ikke-vestlige verden. Udover de mange som dør på rejsen, betyder det, at kvinder, børn og ældre efterlades i fattigdom og fare af de unge mænd, som bruger familiens formue på at betale skruppelløse menneskesmuglere. Dertil kommer de destabiliserende konsekvenser for de europæiske landes økonomi, kultur og sikkerhed.

Læs også: DANMARKS FLYGTNINGEPOLITIK SENDER PENGE TIL ISLAMISK STAT

Del artiklen her: