EU LAVER LUFTBRO FOR MIGRANTER FRA AFRIKA

Del artiklen her:

EU vil lave en luftbro fra Libyen, hvor hundredtusinder af afrikanske migranter er strandet.

Hundredtusinder af migranter er strandet i Libyen på Afrikas nordkyst, lokket af EUs generøse udlændingepolitik. Mange dør på rejsen af sygdom, dræbt af islamister eller skruppelløse menneskesmuglere, eller sælges som slaver til de enklaver af muslimske slavehandlere, der har opereret i området siden Columbus’ tid.

EUs løsning på problemet er at flyve strandede migranter til Europa. Det er mere sikkert end at sejle over Middelhavet, og vil skåne dem fra de barske forhold i Libyen, mener man i Bruxelles.

Læs også: ISLAM HAR ALDRIG GJORT OP MED SLAVERI

Det koster 135 gange mere at huse en migrant i Europa end i nærområderne. For hver person EU på denne måde flyver til Europa, vil der altså mangle penge til 134 andre nødlidende i Afrika.

Den enorme bølge af migranter, som europæiske ledere – herunder Tysklands kansler Angela Merkel og Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) – lukker ind i Europa har ført til en historiske bølge af terror og kriminalitet. I Danmark er antallet af anmeldte voldtægter mere end tredoblet, siden Venstre vandt valget i 2015.

Læs også: 15.000 MIGRANTER LOKKET I DRUKNEDØDEN AF LØKKE OG MERKEL

Læs også: PSYKIATER ADVARER OM, AT MIGRANTER ER EN “TIDSINDSTILLET BOMBE” MED ET “SINDSSYGT HØJT VOLDSPOTENTIALE”

Del artiklen her: