
Af Lone Nørgaard.
Stadig flere spørgsmål rejser sig i forlængelse af håndteringen af corona-krisen.
Ifølge en anmeldelse i Nya Dagbladet af ”Den globala statskuppen” skrevet af fil. dr Jacob Nordangård dokumenterer bogen, hvordan det seneste års corona-relaterede dramatik indgår i et mønster. Nærmere bestemt en vision om et verdensherredømme, der voksede frem i begyndelsen af 1900-tallet.
Langt ude? Nok ikke så langt, hvis man fx kender bare en anelse til Antony C. Sutton, Patrick M. Wood og deres bøger om Technocracy Rising.
Hvor er Danmark henne i den kontekst? I en tidligere artikel Sammenhængen mellem World Economic Forum, Kina og den danske stat blev der trukket nogle tråde mellem World Economic Forum og danske aktører. I denne omgang skal der ses nærmere på de politikere og virksomheder, der er støttende overfor World Economic Forum og dermed indirekte The Great Reset.
World Economic Forums samarbejdspartnere
World Economic Forums samarbejdspartnere omfatter næppe overraskende de store IT-virksomheder: Microsoft, Google, IBM og Facebook. Alle har de naturligvis stor interesse i digitalisering af borgerne.
Når jeg i skrivende stund (26.05.21) går ind på dette WEF-link, er det første billede, der dukker op, to muslimske, tørklædebærende kvinder placeret smilende foran en computerskærm under billedteksten: ”Why young people must be at the heart of the COVID-19 recovery”. Sådan: Multi-kulti, islamisering og covid-propaganda i ét hug. Det synes at være dagsordenen.
Kigger man efter medicinal-virksomheder, finder man Pfizer, Moderna, AstraZeneca og Johnson & Johnson, der af indlysende grunde har interesser i eksperimentel vaccine-udbredelse.
Hvad med den danske vinkel?
Men hvad med den danske vinkel? Tja, der var 25 danskere med til 2020-udgaven af DAVOS (som vist først foregik i januar 2021). Blandt aktørerne var en række af S-regeringens ministre: Udenrigsminister Jeppe Kofod, erhvervsminister Simon Kollerup og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard. Alle indblandet i beslutningen om lockdown, der først og fremmest har smadret små og mellemstore virksomheder, mens de statsansatte har kunnet køre frihjul.
På listen over partnere findes også en række af de helt store danske virksomheder – herunder Mærsk, Ørsted, Novo Nordisk, PensionDanmark m.fl.
Klaus Schwab har som bekendt talt om, hvordan Covid-19 var en lejlighed, der bød sig til i forhold til Great Reset. På den baggrund er det vel nærliggende at spørge, om man har fulgt strategier og handlingsplaner tilskyndet udenfor Danmark?
De yderligere oplagte spørgsmål at stille er: Hvilke fordele har virksomhederne og politikerne af dette samarbejde med WEF? Bakker de eksempelvis op om The Great Reset? Og visionen om, at du ikke skal eje noget, og du vil være lykkelig over det? (læs og lyt fx her).
Hvorfor undersøger journalister i Danmark ikke disse forbindelser?
Hvorfor undersøger journalister i Danmark ikke disse forbindelser?
Og hvorfor denne tværpolitiske interesse fra fx socialdemokratisk side – uden noget tilsyneladende konfliktstof?
Hvad vil Socialdemokratiet med multinationale selskaber? Altså hvis Mettemor skal forestille at være så nationalsindet, som visse naive folk tror. Det er helt tydeligt, at lockdown har ødelagt ekstremt meget for små og mellemstore virksomheder og styrket de helt store virksomheder yderligere.
Der er noget, der lugter
Med andre ord: Der er noget, der lugter.
Skulle 2020 og 2021 ellers ikke være helt oplagte tidspunkter at granske sådanne forbindelser? Især nu, hvor vi er på den anden side af (den politisk skabte) krise(n)?
***
Kilde: https://qz.com/1787763/the-list-of-delegates-to-the-2020-world-economic-forum-in-davos/