”NED PÅ KNÆ OG KYS MIN FUCKING SKO”

Boot
Del artiklen her:

Af Flemming Nielsen. 

Det provokerer mig – ja det gør mig faktisk rasende, at se hvordan politikerne – primært fra venstrefløjen – står i kø for at fordømme at en muslimsk kvinde er blevet verbalt overfaldet af en druktype med nogle få racistiske ord og bruger dette sjældne og enkeltstående tilfælde til at ”dokumentere” at det står rent galt til med racismen blandt den danske befolkning.

Endnu mere patetisk er det at eksemplet er af en så sjælden karakter at det burde fejes af bordet med en hovedrysten og en politianmelde fra den forurettede kvinde. Mere end det burde der ikke give anledning til.

Der er tale om en lavt begavet ubehøvlet druktype af den absolut sjældne slags, men forargede politikere og medierne griber straks dette sjældne tilfælde med kyshånd, og gør den ubehøvlede druktype til eksponent for en stor del af den danske befolkning. Intet kunne være mere misvisende, men den slags småting anfægter ikke de forargede.

De tilhører nemlig feel good segmentet 

De tilhører nemlig feel good segmentet, og blandt det segment føles det rigtigt godt og rart at tage afstand fra racismen – også selvom racismen stort set ikke findes her i Danmark. I hvert fald ikke med den danske befolkning som udøvere.

Næsten dagligt kan vi læse om overfald, gruppeoverfald og ydmygelsesvold mod den danske befolkning. Det er overfald der i vid udstrækning er præget af en magtdemonstration, dominansadfærd og et brændende afstumpet had til ofrene – altså sager der rummer et stort element af racisme.

Jeg kunne bruge resten af dagen på at finde utallige eksempler på dette, men det er ret overflødigt, for vi ved alle, at det finder sted, og vi er også alle klar over det helt ekstreme antal. Gang på gang kan vi læse om nye eksempler der overgår de tidligere i brutalitet, ondskab og grusom afstumpet vold.

”Kys min fucking sko. Skal jeg hente min kniv og stabbe dig.”

”Kys min fucking sko. Skal jeg hente min kniv og stabbe dig.” Sådan lyder ordene fra Mehmet Ali Yücelbas til den unge spinkle lyshårede dreng, mens slag og spark regner ned over ofret.

Mehmet er tydeligvis stolt over sin handling. Han lægger selv en video af volden ud på de sociale medier. Der skal prales overfor vennerne. Billedet hvor ofret kysser Mehmets sko har han forsynet med teksten: ”En lille luder der hygger sig sammen med mig,” og lagt billedet ud på sin egen facebookprofil.

Mehmets far, Yusuf Yücelbas, er knap så stolt. ”Jeg synes, det er modbydeligt. Der er ingen forældre, der ønsker at se sin søn gøre sådan noget,” siger Yusuf Yücelbas til BT.

Kilde: https://www.bt.dk/krimi/voldsmand-truede-og-tvang-offer-til-at-kysse-sko-nu-staar-familien-frem

Og ikke et ord fra politikerne

Og ikke et ord fra politikerne og feel good segmentet. De er larmende tavse. Den slags overfald passer ligesom ikke rigtigt godt ind i deres agenda med at dokumentere den danske befolknings (påståede) racisme.

Mette Frederiksen – der selv er af de forargede i sagen om den muslimske kvinde – har talt det hyppigt forekommende problem ned til at være ”utryghedsskabende adfærd.”

Det kan godt føles lidt utryghedsskabende 

Og det har hun da ret i. Det kan godt føles lidt utryghedsskabende at blive overfaldet og tæsket af en stor gruppe unge på Albertslund station og forsøgt dræbt ved, at de unge forsøgte at kaste ofret ud på skinnerne umiddelbart inden togets ankomst.

Ofret hedder Marcus Alexander Aroli. Han var 17 år gammel på daværende tidspunkt i februar 2020.

Det kan også godt føles lidt utryghedsskabende at blive tæsket bevidstløs på Gothersgade i Købehavn og blive forsøgt dræbt ved at blive kastet ud foran en kørende bil, der kun lige med nød næppe udgik at køre det bevidstløse offer over.

Ofret hedder Lauritz Lindboe Wind. Han var 19 år gammel på daværende tidspunkt i februar 2020.

Citat: ”Regeringen har problem med utryghed men ingen forslag. Statsminister Mette Frederiksen sagde onsdag på partiets sommergruppemøde (august 2020), at der skal gøres noget ved utryghedsskabende adfærd fra ikke mindst unge indvandrere.”

Kilde: https://www.berlingske.dk/…/regeringen-har-problem-med…

Samlet set ser jeg hele situationen som et udtryk for at politikerne – langt de fleste af dem – er bedøvende ligeglade med den danske befolknings tryghed og sikkerhed. Der skal nogle få verbale skældsord til, rettet mod en muslimsk kvinde, inden Mette Frederiksen, med flere, for alvor engagerer sig i noget som helst.

Videoen var tydeligvis vigtigere end at beskytte børnene

Ingen synes at tage notits af, eller interesserer sig for, at videoen med det verbale overfald på den muslimske kvinde er optaget og redigeret af ofret selv. Ingen ved hvad der er gået forud for konfrontationen. Ingen synes at bemærke at den muslimske kvinde selv eskalerer situation ved at være mindst lige så konfrontatorisk, provokerende og grov i sin tale, som den uforskammede mand.

”Mine to små børn var rædselsslagne,” fortæller kvinden. Jamen hvorfor bringer hun så ikke børnene væk fra situationen i stedet for at blive på stedet og eskalere den? De to børn står fuldstændigt alene. Begge forældrene – mest kvinden – er travlt optaget af at filme og eskalere konfrontationen med den vrede mand. Videoen var tydeligvis vigtigere end at beskytte børnene.

Del artiklen her: