THE GREAT RESET PÅ 7 MINUTTER

Reset
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

Kampen om ytringsfrihed, der dybest set handler om den vestlige civilisations overlevelse, spidser til. Begynder man først at grave, åbner der sig en afgrund af Covid-19-bedrag, manipulation og magtmisbrug. Censuren er eksploderet (Trump som hovedeksempel, men glem ikke Tommy Robinson), og det lader til kun at blive værre. 

Bloggen Snaphanen er som altid fremme i skoene og har fundet en særdeles oplysende video frem, der på 7 minutter forklarer, hvad der er gang i. 

Den kan du så supplere med fx denne video – fx udsprunget af, at der findes stadig flere links på nettet, som stiller skarpt på den dagsorden, globalisterne (The Dark Overlords) har gang i. 

Er du en af de få, der stadig læser bøger, kan vi anbefale øjenåbneren ”Covid-19-The Great RESET” skrevet af Klaus Schwab og Thierry Malleret. Til orientering er Schwab grundlægger og ’Executive Chairman of The World Economic Forum’. 

Alle brikker er ved hånden
Alle brikker er ved hånden – nu gælder det om at få lagt puslespillet rigtigt, så enhver får mulighed for at gennemskue selvbestaltede og kyniske magthaveres forsøg på skaffe sig global kontrol og kortslutte vores frihedsrettigheder. 

Om Mette Frederiksen, regeringen, Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut alene er nyttige idioter og marionetter i magtudøvelsen kan vi i skrivende stund ikke afgøre. Men vi tvivler på, om Mette F. ikke ved præcist, hvilken rolle hun er blevet tildelt af EU og den globalistiske elite. 

Danmark skal været First mover 

For at sætte sagen yderligere på spidsen med afsæt i denne artikel:  https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-denmark-travel/denmark-developing-digital-covid-19-vaccine-passport-idUSL8N2JJ20U

Vores vurdering er, at Danmark skal være First mover for den vaccine-dagsorden, der er en spydspids i The New World Order-kontrolprojektet. Danmark er udset til at være globalt testland. 

Hvorfor? 

Fordi Danmark er det land, hvor befolkningen (lidt endnu) er mest homogen og statstro – og dermed Corona-angst, fordi alt for mange tror på de statskontrollerede medier. Det gør DK til det perfekte land at starte med. 

Del artiklen her: