EKSTREM MASSEINDVANDRING: ANTALLET AF IKKE-VESTLIGE INDVANDRERE 5-DOBLET SIDEN 1987

newspeek
Del artiklen her:

Ifølge VLAK-regeringen skal der ikke være nogen øvre grænse for antallet af muslimer, der kommer til Danmark.

Kun 20 procent af EUs befolkning ønsker fortsat muslimsk indvandring. 55 procent er imod. Men står det til den danske regering, skal er der ikke være noget øvre loft for, hvor mange udlændinge opvokset med den brutale sharia som normsæt, der skal have lov at bosætte sig i Danmark. Familiesammenføringer og flygtningestrømmen får således lov til at fortsætte med i historisk sammenhæng ubetydelige bump på vejen.

Danmarks Statistiks rapport Indvandrere i Danmark 2017 afslører, at antallet af indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande i Danmark på bare 30 år er femdoblet (s. 7). I danskernes berømte hovedstad udgøres nu 18,9 procent af befolkningen af personer med ikke-vestlig baggrund.

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK UNDERSØGELSE: HALVDELEN AF EUROPÆERNE VIL LUKKE GRÆNSERNE FULDSTÆNDIGT FOR FLYGTNINGE

Som NewSpeek tidligere har dokumenteret går integrationen af ikke-vestlige så langsomt, at det vil tage 49 generationer – eller ca. 1225 år – førend ikke-vestlige efterkommere giver økonomisk overskud i Danmark.

En undersøgelse udført af analyseinstituttet Capacent for Danmarks Radio fra 2009 viser, at 89 procent af muslimerne i Danmark stemmer rødt. København, og senere også resten af Danmark, kan altså se frem til mange flere stemmer på partier, der arbejder for islamisering og indvandring. Vægtskålen er godt i gang med at tippe.

Læs også: HVAD KOSTER INDVANDRINGEN?

Læs også: SOCIALDEMOKRATIET ER DYBT AFHÆNGIG AF MUSLIMSKE VÆLGERE

Del artiklen her: