DR ROGER HODKINSON: LÆGESTANDEN ER MEDSKYLDIG I STATSSANKTIONERET MORD

Hodkinson
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz, musiker, forfatter og videnskabsjournalist.    

Som nævnt i en tidligere artikel fik sognepræsten i Svanninge, Therese Kudajewski, ørerne i maskinen, da hun udtalte sig kritisk om de læger, der er aktive i massevaccinationen af danskerne. Udtalelsen førte til en hetz mod præsten dels i mainstream-medierne, dels på de sociale medier. Også en samtale hos biskoppen var for sognepræsten en del af belønningen for at indtage et upopulært standpunkt vedrørende eksperimental-indsprøjtningerne.

Jeg bringer her to citater, som sætter Therese Kudajewskis udtalelse i et større perspektiv. Det første citat er fra en podcast med professor Peter McCullough på Jimmy Dores YouTube-kanal. Konteksten er Jimmy Dores spørgsmål til Dr. McCullough om, hvor længe vi skal vente på, at holdningen angående vaccinerne ændrer sig. I forbindelse med besvarelsen af dette kommer McCullough ind på sin bekymring for alle de læger, der har pareret ordre, og som rub og stub har købt og udbredt det officielle narrativ: At vaccinerne er sikre og effektive: 

Jeg er virkelig bekymret for lægerne. Jeg ved ikke, hvordan de skal komme tilbage, når vi ser på dødstallet efter vaccination og alle vaccineskaderne. Vi har nu over tusind peer reviewed afhandlinger om vaccineskader. Hvad vil de sige? Undskyld? Vi var ikke klar over, at…? Så jeg er virkelig bekymret for lægerne, for jeg kan ikke forestille mig at være på den forkerte side i en sag, som har været så katastrofal som denne.

Det andet citat, jeg finder værd at bringe, er fra en pressekonference, hvor en af Canadas ledende patologer, dr. Roger Hodkinson, havde denne afsluttende bemærkning om lægestanden:

Det samlede kollegium af læger i dette land – og også internationalt – er sammen med regering (regeringer) medsammensvorne i statssanktioneret mord. 

 

McCullough og Hodkinson er topforskere med en høj moral
Lægerne bag disse to citater, McCullough og Hodkinson, er begge topforskere med en lang og glorværdig karriere bag sig. De er og har altid været højt estimerede fagfolk, som har udgivet hundreder af peer reviewed artikler. Når de udtaler sig på denne skarpe måde og gladelig tager de øretæver, der følger med, bør vi stille spørgsmålet: Hvorfor? Er de pludselig gået fra forstanden? 

Nej, selvfølgelig ikke! 

De er blot mennesker med så høj en moral, retfærdighedssans og kærlighed til sandheden, at de ikke bukker under for autoriteternes trusler og det gruppepres, som lægestanden har lagt på individuelle læger, der måske egentlig ikke deler ‘den officielle holdning’ til corona-vaccinerne.

Sognepræsten i Svanninge er således havnet i godt selskab med de læger, der med gru ser den næsten samlede lægestand være på den forkerte side i en sag, som har været så katastrofal som denne. Hodkinson tager skridtet fuldt ud og erklærer, at lægestanden er medskyldig i statssanktioneret mord, hvilket naturligvis lyder groft og uforskammet, hvis man tager politikere og sundhedsbureaukraters lovprisning af vaccinerne for gode varer. De få, der imidlertid har haft mod til at lave en objektiv research, vil vide, at vaccinerne virkelig er så farlige, som Hodkinson antyder. 

Informationerne er frit til rådighed på nettet, og der er ingen grund til at lange ud efter fx sognepræsten fra Svanninge, før man selv fx har konsulteret de 1000 peer reviewed forskningsartikler, selv har kigget i statistikkerne og set interviews med de fagfolk, som i to år har advaret om vaccinernes farlighed.
Det er fx ikke tilfældigt, at vi i USA har set en 13000 % stigning i tilfælde af myokarditis siden udrulningen af mRNA-vaccinerne (jf. her  og her). 

Del artiklen her: