ET FALSE-FLAG ANGREB I UKRAINE SYNES NÆRT FORESTÅENDE – WASHINGTON HAR FORBEREDT EN INVASIONS-FORTÆLLING (LÆS LØGN)

PCR
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

I det følgende formidler jeg Paul Craig Robers artikel: ”Washington Has Prepared an Invasion Narrative”.  

***

”Alt imens jeg skrev min artikel og antydede, at kun en velovervejet russisk magtanvendelse ville få Vesten til at vågne op, mangedoblede USA sin anti-russiske indstilling og forudsagde ved to lejligheder – dels udenrigsministerens FN–tale, dels Udenrigsministeriets talsmands pressemøde – at Rusland var ved at iværksætte et false-flag-angreb, som de ville bruge som påskud til at invadere Ukraine.” 

***

Således indleder PCR sin artikel den 18. februar 2022: ”Washington Has Prepared an Invasion Narrative”.

PCR fortsætter: ”Udenrigsministeriet påstande er ren og skær fantasi. Hvorfor bliver Biden-regimet ved med at puste til ilden, endog efter at have afvist russernes forslag om en gensidig sikkerhedsaftale?  

Det giver absolut ingen mening, at Udenrigsministeriet forudsiger noget som ikke vil ske. Da der hverken findes luft- eller satellit-beviser, men bare formodninger, som “US’s efterretningstjenester har konkluderet, viser angrebsgrupper ved Ukraines grænse, ville den eneste måde, som Udenrigsministeriet kunne kende til et false-flag angreb være, hvis det er et amerikansk false-flag angreb, som de kan give Rusland skylden for.”

***

Lugter det ikke langt væk af propaganda?
Måske har du aldrig tænkt over hvad propaganda egentlig er. Men lugter det ikke langt væk af propaganda, hvis man i tide og utide stopfodres med specielle holdninger og meninger, som de, der tjener på disse meninger, vil have dig til at tro? 

Og er et nyttigt eksempel herpå ikke den såkaldte corona-pandemi og de millioner af ”vacciner”, vi er blevet truet og lokket til at blive injiceret med? 

Aldrig er noget menneske tidligere i verdenshistorien blevet tudet ørerne fulde med, hvor farlig nogen influenza er, og nødvendigheden af at få en sprøjte, som hverken beskytter dig eller andre. Det to år lange propagandatog er nu forhåbentligt ved at ramme endestationens stopklods. Men de, som igangsatte corona-toget, har andre, der står klar med dampen oppe – parate til at underkue eller udrydde. 

Hvad med en rask lille verdenskrig for eksempel? Eller i det mindste en hurtig lille Europa-krig?  

Tro ikke endnu en gang på dem, som du ved har løjet og på det groveste ført dig bag lyset. Vær sikker på, at de vil forsøge sig igen, så vær beredt og brug din medfødte sunde fornuft. De fortjener ikke din tillid, og de vil blive stillet til ansvar.

Tilbage til Paul Craig Roberts analyse:

”Vi har hørt masser om en [russisk] 150.000 mand stor invasions-styrke, der efter sigende skal være samlet på grænsen mellem Ukraine og Rusland. Vi har ikke hørt noget om 150.000 britisk og amerikansk trænede ukrainske tropper på grænsen til Donbass. Vi har heller ikke hørt om de massive våbenleverancer, som Vesten har sendt til Ukraine, eller om de CIA-uddannede neo-fascistiske militser”, fortsætter PCR og mere end antyder, at krigen er på trapperne. 

”Hvis vi hører noget så er det, at disse ukrainske styrker opstilles på grænsen for at beskytte Ukraine imod en russisk invasion, en påstand som er helt absurd. Hvorfor ville de ukrainske styrker blive koncentreret på grænsen til Donbass? Russerne ville simpelthen komme ind bag på dem og ukrainerne ville blive fanget mellem de russiske styrker og Donbass-styrker. Hvordan er det muligt, at amerikanske og britiske militærrådgivere skulle begå en sådan fejl?”

***

The Saker

The Saker er pseudonym for en russisk-ukrainsk-amerikansk militær-analytiker. For år tilbage bosatte han sig i USA, hvor han stadig er hjemmehørende. Han anses for at være top-militær-analytiker, som ofte læses og citeres på grund af hans kompetencer og kontakter til ”dem der ved noget”.  Løgnepressen [corporate media] undtaget. 

Han er forfatter til flere omfattende værker og skriver artikler om bl.a. russisk-ukrainske forhold. (Jf. hans webside ”The Vineyard of the Saker”). 

Presstitutes: Press + prostitutes

PCR henviser ofte til The Saker’s velunderbyggede analyser. Selv har PCR mange års erfaringer fra regeringskredsene i Washington, en alenlang meritliste og utallige udmærkelser. Han har skrevet for eller været redaktør af stort set alle førende nyhedsmedier i USA – altså lige indtil han blev fyret for at fortælle den usminkede sandhed om politisk korruption, mediekoncentration og -ensretning, medløbende journalister -som han ynder at kalde presstitutes, et ord opfundet af Gerald Celente. 

Ordet er en ganske sigende sammensætning af ordene press og prostitutes. Vær opmærksom på, at en af PCR’s allerstørste udmærkelser i dag er, at han er blevet udelukket fra alle (stats)kontrollerede medier (corporate media). Hans meget omfattende website er en guldgrube for enhver, der ønsker at vide, hvad der foregår bag magthavernes nedrullede gardiner.

***

PCR fortsætter i sin artikel: 

”The Saker rapporterer om seneste oplysninger fra Donbass. Disse er, at ukrainerne er i gang med UR-77 minerydnings-køretøjer for at fjerne minerne ved grænsen til Donbass. En typisk operation, der udføres lige inden et landangreb.

Hvis en invasion er planlagt, ser det ud til at blive en ukrainsk invasion af Donbass med den hensigt at involvere russerne. Rapporter om en invasion af Donbass vil blive udråbt som et russisk false-flag angreb, og den russiske indgriben vil blive beskrevet som den længe forudsagte invasion. 

(…) 

Med Antony Blinkens tale til FN og Udenrigsministeriets talsmands pressemøde har Washington lagt hele historien til rette. 

NATO og de vestlige medier kender drejebogen, og de vil gentage den i det uendelige. Ingen fakta vil se dagens lys. De, som sætter spørgsmål ved historien, vil blive beskyldt for at være russiske agenter. Sanktioner vil blive indført. Det militære-sikkerheds-kompleks’ budget vil stige. Europa bliver tvunget til at stoppe levering af russisk naturgas. USA’s og NATO’ s militære tilstedeværelse på Ruslands grænser bliver optrappet.”  

***

De sidste dages propaganda-udspil
Har du fulgt lidt med i de sidste dages propaganda-udspil? 

Fra Danmarks udenrigsminister:  

‘Vi frygter, at Rusland gør alvor af sine vanvittige trusler’?  

Fra NATOs generalsekretær: 

Det er Rusland, der har brugt militær magt til at tage en del af Ukraine”, ”Nato er ikke en trussel mod Rusland – Nato er en defensiv alliance” siger han gud-døde-mig – efter at NATO har ført uprovokerede angrebskrige imod 10-20 lande de sidste årtier, og befolkningen (kristne, muslimer og tatarer) på Krim-halvøen valgte at komme tilbage til Rusland med mere end 90% af stemmerne.  

Vel at mærke i en folkeafstemning, som af vestlige valgobservatører blev betegnet som et mønstervalg uden trusler eller valgfusk. Intet under at PCR kalder Stoltenberg for en idiot. 

I slutningen af PCR’s artikel kommer han med en advarsel og en indtrængende opfordring til Rusland:

”Ruslands stadigt voksende byrder af bedrag og frustrationer vil en skønne dag gøre Rusland til en meget farlig militærmagt. For at forhindre en sådan raseri-eksplosion, er det helt nødvendigt, at Rusland nu endelig ser til at håndhæve sine røde linjer. Washington bliver nødt til at få lært en lektie, inden Washington går for vidt. 

Sidste nyt: Det scenarie, jeg har skitseret ovenfor, ser ud til at udfolde sig lige nu og her. I en “efterretnings-opdatering” erklærede den britiske forsvarsminister, at rapporter fra Donbass om “de påståede unormale ukrainske militær-aktiviteter i Donbass er et åbenlyst forsøg fra den russiske regerings side på at fabrikere et påskud for en invasion. 

Det inkompetente britiske forsvarsministerium har udarbejdet et kort med pile, som skal vise de russiske styrkers fremrykning. Eftersom den ukrainske hær er koncentreret ved Donbass-grænsen, er der ingen modstandere, som russerne kan møde langs de 9 streger, som briterne har tegnet skulle angive den russiske invasionsstyrke.”  

***

Det allersidste (den 18. februar kl. 17.): 

Alle ikke krigsduelige personer er af Donbass-lederne blevet bedt om at forlade landet. 

Del artiklen her: