ALI KIDNAPPER BØRN OG SÆLGER DEM SOM SEXSLAVER I MELLEMØSTEN

Del artiklen her:

Slaveri og sexslaveri med børn er udbredt i en lange række muslimske lande.

Mens slaveriet forlængst er ophørt i den vestlige verden, foregår det stadig i mange muslimske lande. I Libyen fanges og sælges en del af de migranter, der – lokket af EU – forsøger at komme til Europa. I Bangladesh foregår en langt mere kynisk slavehandel. Børn af flygtninge kidnappes og sælges som sexslaver og kamelryttere til lande i Mellemøsten.

Det rapporterer svenske SVT.

29-årige Ali smugler børn fra Bangladesh. Overfor SVTs journalist fortæller han, at han ingen moralske skrupler har ved sit arbejde. Når han ser børn, ser han bare penge, forklarer han. For hvert barn han kidnapper, tjener han 150 dollars.

Læs også: RAMADAN, TID TIL FASTE, REFLEKSION – OG TERROR OG PÆDOFILI

For at være attraktiv som sexslave i modtagerlandene, skal barnet helst være under seks år gammelt, fortæller Ali. De “heldigste” af børnene slipper for arbejdet som sexslave, og skal istedet være kamelryttere.

Slavehandlerne lokker børnene med søde drikke med søvnmiddel i. Slavehandlen foregår velorganiseret. Kidnapperne sender børnene videre til Chittagong i det sydlige Bangladesh. Herfra sælges de videre til Mellemøsten. Efterspørgslen er ifølge Ali stor. Han er blot en af mange kidnappere, selv kidnapper han gerne flere børn dagligt.

Læs også: “ALLAHU AKBAR!” FØLGER PÆDOFILE MUSLIMSKE VOLDTÆGTSBANDER BLOT KORANEN?

Video: CNN afslører, hvordan migranter lokket af EU sælges som slaver i Libyen:

Del artiklen her: