DF KRÆVER OPGØR MED KRITISERET KONVENTION, DER FORHINDRER UDVISNING AF KRIMINELLE

(Foto: Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen)
Del artiklen her:

Dømte kriminelle og farlige islamister går frit omkring i Danmark, fordi Den Europæiske Menneskerettighedskonvention forhindrer os i at udvise dem. Det skal være slut, kræver Dansk Folkeparti.

Gang på gang forhindres Danmark i at udvise stærkt kriminelle eller farlige islamister, fordi politikere har været så uforsigtige at indskrive Den Europæiske Menneskerettighedskonvention i dansk lov. Det betyder nemlig, at Danmark er nødt til at følge Den Europæiske Menneskerettighedsdomstols domme, selvom de er i strid med dansk lovgivning og er stærkt krænkende for retsfølelsen.

Juraprofessor Mads Bryde Andersen foreslog for nyligt i en kronik i Berlingske, at Danmark opsiger konventionen. Mads Bryde Andersen forsikrer, at dette ikke er det samme som at opsige selve menneskerettighederne. Danmark kan sagtens efterfølgende afgive en erklæring om, at vi overholder konventionen, dog med den forskel fra tidligere, at det vil være op til vores egne domstole, og ikke den politisk korrekte Menneskerettighedsdomstol, at fortolke konventionen.

Læs også: EU FORHINDREDE SPANIEN I AT UDVISE BAGMAND BAG BARCELONA-TERROR

“Gør vi det, vil vi fortsat være forpligtet af Den Europæiske Menneskerettighedskonvension, men ikke af Menneskerettighedsdomstolens dynamiske fortolkninger. I stedet vil fortolkningen af konventionen reelt ligge hos Højesteret,” skriver juraprofessoren.

Det er netop denne fremgangsmåde, Dansk Folkeparti ønsker, fortæller udlændingeordfører Martin Henriksen (DF) til NewSpeek:

“Vi er med i mange konventioner om alt muligt, men Den Europæiske Menneskerettighedskonvention skiller sig ud, fordi den er skrevet ind i selve udlændingeloven. Hvis den røg ud, ville Danmark stadig være med i konventionen, men den ville blot udgøre et fortolkningsbidrag blandt flere, og den ville ikke være vigtigere end dansk lov,” siger Martin Henriksen.

Dansk Folkeparti ønsker ifølge Martin Henriksen, at magten føres tilbage til de danske domstole, altså det danske demokrati:

“Det er et stort problem, at vores domstole afviser at udvise dybt kriminelle udlændinge med henvisning til, at Den Europæiske Menneskerettighedskonvention står i dansk lovgivning. Den mulighed vil vi gerne tage fra domstolene, så det, der står tilbage i lovgivningen, er Folketingets ønske om at udvise kriminelle udlændinge. Det vil gøre det vanskeligere for domstolene at beskytte kriminelle udlændinge,” siger Martin Henriksen (DF).

Læs også: JIHADIST SÆTTES FRI PÅ ÅBEN GADE: UDVISNING ER FOR FARLIGT FOR HAM…

Martin Henriksen henviser til en række sager kendt fra medierne for at understrege sin pointe:

“Vi udviser heldigvis mange kriminelle udlændinge hvert år, men alle kender samtidig eksemplerne med Levakovic og rumænerne, der ikke kan udvises, fordi de rumænske fængsler åbenbart er for hård kost. Det er direkte latterligt, og det hænger bl.a. sammen med, at konventionen er skrevet ind i dansk lov.”

Martin Henriksen løfter også sløret for, hvordan Dansk Folkeparti i to trin forsøger at få magten over dansk demokrati revet ud af kløerne på den kritiserede domstol:

“For tiden forfølger Dansk Folkeparti to spor i forhold til konventionen. Det ene spor handler om at få regeringen til at arbejde for at fortolke konventionen anderledes, eller lave konventionen om, når Danmark får formandskabet for Europarådet. Det andet spor er at få konventionen skrevet ud af dansk lovgivning. På sigt kan jeg sagtens forestille mig, at Danmark opsiger konventionen, men det er på nuværende tidspunkt urealistisk al den stund, at vi ikke er i nærheden af at have flertal for det,” siger udlændingeordfører Martin Henriksen (DF), der også sidder i Europarådet for Dansk Folkeparti.

Læs også: DF: INGEN VISUM TIL LANDE, DER IKKE TAGER UDVISTE BORGERE RETUR

Ifølge Martin Henriksen sætter konventionen og Menneskerettighedsdomstolens stadigt flere kontroversielle domme og skaber præcedens, der underkender dansk lov. Demokratiet sættes dermed ud af kraft, og Danmark underlægges mere og mere et politisk korrekt bureaukrati:

“Europarådet, konventionen og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol er gennemsyret af politisk korrekthed. Det er meget svært at ændre noget i det system, men det kan lade sig gøre. Det spor skal vi naturligvis forfølge, men vi kan også gøre noget på egen hånd, og det er at skrive konventionen ud af dansk lov. Det vil genoprette og sikre dansk selvbestemmelse i forhold til vores rets- og udlændingepolitik. Jeg betragter det som en national pligt at tage et opgør med menneskerettighederne, som vi kender dem. De har udviklet sig til et nærmest totalitært system, hvor demokratiet gradvist sættes ud af kraft, og hvor fredelige borgeres rettigheder tilsidesættes samtidig med at kriminelle udlændinge bliver beskyttet af domstolene og konventionen. Det er uanstændigt,” siger udlændingeordfører Martin Henriksen (DF).

Læs også: KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

Del artiklen her: