JIHADIST SÆTTES FRI PÅ ÅBEN GADE: UDVISNING ER FOR FARLIGT FOR HAM…

Del artiklen her:

Det er et problem, at vores retssystem ikke er gearet til den nuværende situation.

En 30-årig mand med syrisk baggrund har fået lov til at blive i Sverige. Dette på trods af, at manden er kendt sympatisør med Islamisk Stat, og at den svenske efterretningstjeneste SÄPO kategoriserer manden som “farlig”.

Derfor har myndighederne besluttet ikke at tilbage holde den 30-årige jihadist, som dermed kan gå frit rundt blandt svenskere, tage til Danmark og videre ned gennem resten af Schengen.

En tvivlsom retsafgørelse har netop frikendt den 30-årige for terror i Sverige:

“30-årige har været tiltalt ved Malmø tingsret for mordbrand imod en moské. Moskeen blev benyttet af muslimer, som ifølge den 30-årige ikke var tilstrækkeligt rettroende. Tingsretten mente ikke, at der var tilstrækkeligt med beviser til at dømme ham. Derimod blev det under retssagen slået fast, at manden er hengiven tilhænger af den muslimske terrororganisation Islamisk Stat. Han skulle ifølge retsdokumenter have udtalt, at han ønsker at blive martyr. Retten skriver i frifindelsen, at der er meget som taler for, at den 30-årige syrer stod bag mordbranden, men at beviserne ikke er tilstrækkelige.”

Årsagen til, at jihadisten trods sine forbindelser til Islamisk Stat ikke bliver udvist er, at det er lykkedes ham at overbevise de svenske myndigheder om, at det vil være for farligt for ham at rejse tilbage til Syrien. Det har han formentligt ret i, eftersom Rusland efterfulgt af en USA-ledet koalition og NATO har tænkt sig at bombe terrorister som ham i Syrien og Irak – fordi de er en trussel imod menneskeheden.

Den svenske stat vurderer tilsyneladende, at terrorister sikkerhed er vigtigere end svenske liv.

Afgørelsen er, grundet den nordiske pasunion, en sikkerhedstrussel mod danskerne.

Del artiklen her: