UFFE ELLEMANNs STORE LØGN

Del artiklen her:

Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen er langsomt – meget langsomt – ved at erkende de meget voldsomme negative konsekvenser, ikke-vestlig indvandring har for danskerne.

Ellemann er nu nået til at kunne se noget problematisk i, at nogle muslimer ikke vil trykke hånd eller bade med det andet køn:

“Der er den der med håndtrykket, der er den der med badereglerne i Århus.”

Integrationsudfordringerne er altså ganske banale, set gennem Ellemanns briller. Ikke et ord om eksplosionen i kriminalitet, trecifrede milliardregning til danske skatteydere eller ødelagte bydele.

Læs også: SÅ VOLDSOMT ER KRIMINALITETEN STEGET UNDER LARS LØKKE RASMUSSEN

Faktum er, at Firkløverregeringen, som Uffe Ellemann var minister i, udformede og stemte for Udlændingeloven af 1983.

Lodret løgn om eget ansvar

Den vel mest ødelæggende danske lov gennem tiderne er Udlændingeloven af 1983. Uden denne lov var Danmark ganske enkelt styret uden om den katastrofe, der nu har ramt hele Vesteuropa i form af de gigatinske konsekvenser ved ikke-vestlige indvandring.

Loven giver bl.a. flygtninge ret til familiesammenføringer, permanent opholdstilladelse og “spontan” indrejse.

I et stort interview med Clement Kjersgaard siger Uffe Ellemann Jensen:

“Loven kom på det tidspunkt, hvor jeg sad i regeringen, men det var en, der blev trukket ned over hovedet på os, som blev gennemført af et flertal udenom regeringen, hvorefter det så blev virkelighed.”

Faktum er, at Firkløverregeringen, som Uffe Ellemann var minister i, udformede og stemte for Udlændingeloven af 1983. Danmarkshistorien.dk oplyser:

“Udlændingelovens liberale udformning skal derfor formentlig ses som en politisk handel mellem Firkløverregeringen og det “alternative flertal” (S, R, SF og VS).”

Uffe Ellemann Jensen løj på åben skærm.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.