UFFE ELLEMANNs STORE LØGN

Del artiklen her:

Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen er langsomt – meget langsomt – ved at erkende de meget voldsomme negative konsekvenser, ikke-vestlig indvandring har for danskerne.

Ellemann er nu nået til at kunne se noget problematisk i, at nogle muslimer ikke vil trykke hånd eller bade med det andet køn:

“Der er den der med håndtrykket, der er den der med badereglerne i Århus.”

Integrationsudfordringerne er altså ganske banale, set gennem Ellemanns briller. Ikke et ord om eksplosionen i kriminalitet, trecifrede milliardregning til danske skatteydere eller ødelagte bydele.

Læs også: SÅ VOLDSOMT ER KRIMINALITETEN STEGET UNDER LARS LØKKE RASMUSSEN

Faktum er, at Firkløverregeringen, som Uffe Ellemann var minister i, udformede og stemte for Udlændingeloven af 1983.

Lodret løgn om eget ansvar

Den vel mest ødelæggende danske lov gennem tiderne er Udlændingeloven af 1983. Uden denne lov var Danmark ganske enkelt styret uden om den katastrofe, der nu har ramt hele Vesteuropa i form af de gigatinske konsekvenser ved ikke-vestlige indvandring.

Loven giver bl.a. flygtninge ret til familiesammenføringer, permanent opholdstilladelse og “spontan” indrejse.

I et stort interview med Clement Kjersgaard siger Uffe Ellemann Jensen:

“Loven kom på det tidspunkt, hvor jeg sad i regeringen, men det var en, der blev trukket ned over hovedet på os, som blev gennemført af et flertal udenom regeringen, hvorefter det så blev virkelighed.”

Faktum er, at Firkløverregeringen, som Uffe Ellemann var minister i, udformede og stemte for Udlændingeloven af 1983. Danmarkshistorien.dk oplyser:

“Udlændingelovens liberale udformning skal derfor formentlig ses som en politisk handel mellem Firkløverregeringen og det “alternative flertal” (S, R, SF og VS).”

Uffe Ellemann Jensen løj på åben skærm.

Del artiklen her:

27 Comments

 1. Gad vide, om han virkelig har erkendt noget som helst?
  Han har måske registreret, hvad vej viden blæser. Og vil nu forsøge af hensyn til sine politkere børn, ikke at stå som total ude af trit med virkeligheden.
  En egentlig erkendelse på baggrund af viden, tror jeg ikke på.

  • Det er jo også forfærdelig ,at den familie har 2 børn puttet ind i politikken.
   Skittet ruller videdere med de politiker familier.
   Fra Jens Peter døgnbrænder,og så derudad.

 2. De ansvarlige politikere for udlændingeloven af 1983 vil uden tvivl blive dømt af en rasende folkemængde , som i mange år har lidt på grund af deres landsforræderi . Tiden er ved at rinde ud . Synske mennesker som har haft kontakt med de højere magter påstår at det år hvor foråret falder tidligt , vil WW 3 starte til høst . Jeg tror på det !

  • WW3 er startet. Mellemøsten brænder, en vestlig koalation bekæmper forskellige militante islamister og Syriens præsident Assad. Russerne kæmper på Assads side mod nogen af de samme islamister som vesten og enkelte fraktioner som vesten støtter. Svaret fra islamisterne er endeløse forsøg på terrorisme, hvor af nogen desværre lykkedes, i vesten. Terroristerne har bla udgivet sig for at være flygtninge og kommet ind af den vej andre har boet i vesten i årevis og ventet på ordren fra deres terrornetværk enkelte handler på egen hånd med simple midler som feks lastbiler ind i menneskemængder, knivstikkeri hvor det handler om at stikke så mange som muligt osv. Jo jo WW3 er godt i gang.

   • Ja og de unge mænd bruger næsten daglig de våben de har, overfald samt knive og pistoler, når de er i overtal, mod uskyldige og tilfældige Dansker , men det kalder politiker samt medier for bølle begået af utilpassede , tænker osse på stenkast fra broer, jeg kalder det terror,

 3. Kan vi ikke godt blive enige om at skrotte begrebet “ikke vestlig”?
  Jeg spurgte Danmarks Statistik om hvad kriterierne var, og hvordan begrebet var opstået. Hårdt presset fortalte de mig at det skulle afløse begrebet ‘udviklede og ikke-udviklede’ lande, men at man ikke kunne forklare kriterierne for at komme i den ‘vestlige’ eller ‘ikke-vestlige’ kasse. Der er ingen geografiske kriterier, for en stor del af de ‘vestlige’ lande ligger på den østlige halvkugle, og store dele af de ‘ikke-vestlige’ ligger på den vestlige halvkugle. Opdelingen er heller ikke kulturel, for lande der ligger tæt på os er puttet i den ‘ikke-vestlige’ kasse, og opdelingen er heller ikke religiøs, da der er kristne lande i både den ”vestlige” og ”ikke-vestlige” kasse. Der er heller ikke tale om demokratier eller ej, for der er mange demokratier i den ‘ikke-‘vestlige’, men ingen direkte udemokratiske lande i den ‘vestlige’. Sverige og EU lader vi lige vente.

  Opdelingen er enkel, ‘vestlige’ lande er:
  EU
  Andorra, Vatikanstaten, Lichtenstein, Monaco, San Remo.
  Skandinavien (For at få Norge og Island med, Grønlands status er jeg ikke sikker på)
  USA, Canada, Australien og NewZealand.

  Resten af verden er ‘ikke-vestlig’.

  Sådan en opdeling kan man jo ikke bruge til noget som helst fornuftigt, og slet ikke til statistik. Det betyder at kerne-europæiske lande som Ukraine, Moldova og Hviderusland er ‘ikke vestlige’. Bulgarien og Rumænien er vestlige fordi de er i EU, mens Ukraine og Moldova ikke er det, selvom man som vesteuropæer vil føle sig noget mere hjemme i Ukraine og Rusland end i Uganda. Med et kendskab til Rusland der er bedre end man får ved at orientere sig i danske medier, ville jeg heller ikke have svært ved at acceptere Rusland indtil Ural som vestligt.
  Hvorfor er hele det katolske Sydamerika, som kulturelt ligger tæt på de katolske Middelhavslande, ”ikke-vestligt”? Israel ville glide ned som “vestligt” uden problemer, men Israel og Det Palæstinensiske Selvstyre bedømmes ens som ‘ikke-vestlige’. Det gør Japan og Yemen også. Hvis Tyrkiet kommer i EU, vil det asiatiske land, der gør alt hvad det kan for at blive en islamisk stat, automatisk blive vestligt, og ikke som nu ikke-vestligt.
  Forvirringen er total..

  Det betyder at indvandrere fra lande som Vietnam, Ukraine, Myanmar(Burma), Singapore eller Brasilien, hvis indvandrere alle har lavere kriminalitet end Danmark som gennemsnit, puttes i samme statistik som højkriminelle fra Somalia og Marokko eller statsløse “palæstinensere”. Derved trækkes de ikke-vestliges gennemsnit op. Tallene for ægte ikke-vestliges performance er altså værre end de ser ud.

 4. Der var nedsat en kommision, der skulle komme med forslag til ny udlændingelov. Der kom 2 forslag, et støttet af flertallet i kommisionen og et støttet af et mindretal på 3, med Hans Gammeltoft Hansen (ja ham) i spidsen. Det alternative flertal gik ind for mindretallets forslag, regeringen var så tåbelige også at stemme for. Så vi kan “takke” venstrefløjen, radikale, socialdemokratiet og især Hans Gammeltoft Hansen for, at dansk livsstil og demokrati er i fare. Især Ninn Hansen var voldsomt imod. Senere blev Gammeltoft Hansen ombudsmand, min opfattelse er, at det øgede den hastighed, hvormed nedbrydning af danske værdier fandt og finder sted.

 5. Der må vel kunne skaffes 90 mandater i folketinget for at få ændret fjernet den forbryderiske udlændingelov, eller mangler viljen?

 6. Udlændingeloven af 1983 vil måske en dag blive den, man henviser til, når man skal tidsfæste begyndelsen til enden for det tusindårige kongerige Danmark?

  • At tænke på, at den solskinssommer hvor jeg i haven fejrede mit svendegilde med familie og venner, var året… 🙁

 7. Det er bizart så centralt Det Radigale Venstre er på det ideologiske danmarks-kort. De Konservative er halvt Radigalt og langt ind i Venstre regerer de Radigale tanker. Jens Rohde, Birthe Rønn Hornbeck, Eivind Vesselbo for at nævne de værste. Men tænk, at den potentiellstatsminister, lederen Uffe Elleman-Jensen opfører sig sin en renlivet Radigal. At han ikke har skiftet parti er helt ufatteligt. Han er de Radigales fremmeste 5-kolonne i et andet parti.

 8. Uffe Elleman har jeg været begejstret for, men i de senere år føler jeg mere og mere afsky, når jeg læser hans ytringer. Hvor er det sørgeligt.

  • Det samme her!
   Han fik lokket mig til at stemme ja til EU-lort igennem 40 år. Jeg har endda stemt på fjolset. OG jeg SKAMMER mig!

 9. Har ogsaa stemt paa den herre (og partiet i flere aar) men det er da en troest at man kan laere af sine fejl.
  Der er jo ikke meget at vaelge imellem nu om dage med mindre man skal helt ud i floejene. Roed eller blaa, det synes fuldstaendig ligegyldigt.
  Det vaerste af det hele er at ingen af d’herre og damer bliver stillet til ansvar… Der burde vaere en “folke-domstol” uden at snakke om revolution..!
  Fremtidige historikker vil undre sig hvordan en elite kunne totalt oedelaegge og udslette Europa.

  • DF leverer hverken på EU- eller indvandrerområdet, så det må vel blive Nye borgerlige ved næste folketingsvalg!

   • Ja, det lyder fornuftigt. Det har jeg også tænkt mig at gøre. Der er jo ikke andre, der duer til noget på de nævnte områder.

 10. Uffe Ellemann Jensen har altid, for mig, stået for arrogance, men i dag betragter jeg ham nærmest som “senil”.

 11. Uffe Ellemann er det ikke ham nyhedsoplæseren fra DR ?

  Burde han ikke blive ved sit læst, og lade være med at slå sin kone

 12. Hi! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs!

  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your
  posts! Carry on the excellent work!

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.