BORGMESTER INDLEDER JURIDISK UNDERSØGELSE AF FONDEN BAG FOLKETS HUS

Carl Christian Ebbesen Dansk Folkeparti
Del artiklen her:

NewSpeek har de seneste dage bragt en række afsløringer omkring militante venstreradikales brug af det kommunale Folkets Hus i København som mødested.

Det får nu konsekvenser.

Kultur- og Fritidsforvaltningens pressechef har oplyst, at borgmesteren har igangsat en juridisk undersøgelse af fonden De Åbne Rums håndtering af det konkrete forløb i forbindelse med Folkets Hus og ikke har nogen kommentarer, mens undersøgelsen pågår.

Læs også: AFSLØRENDE DOKUMENTER: FOLKETS HUS ER I MILITANTE EKSTREMISTERS HÆNDER

Kan føre til lukning

Undersøgelsen kan ende med lukning af Folkets Hus. Det kan ske, hvis kulturforvaltningen konkluderer, at fonden har misligholdt kontrakten.

Fonden har haft til ansvar for at sikre, at lokale indvandrerbander ikke skaber utryghed i huset. TV2 kunne for nyligt vise, hvordan et medlem af Loyal To Familia truer en jødisk klædt journalist til at forlade området foran huset.

Læs også: “DE VENSTRERADIKALE FORENINGERS PLANLÆGNING AF MILITANTE AKTIONER ER SKET LIGE UNDER POLITIKERENS NÆSE”

Lyver fonden?

Carl Christian Ebbesen har tidligere i et skriftligt svar til NewSpeeks redaktion meddelt, at fonden afviser, at Folkets Hus er blevet brugt til møder om militante aktioner.

Noget tyder dog på, at fonden dermed har talt usandt over for borgmesteren.

NewSpeek har dokumenteret, hvordan militante (kriminelle) venstreradikale foreninger har brugt huset som mødested.

Desuden proklamerer Folkets Hus’ egen hjemmeside, at stedet har fungeret som mødested for aktivister, der har gennemført demonstrationer og aktioner i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej 69 og ved klimatopmødet COP15.

Begge demonstrationer indbefattede omfattende hærværk, vold og brud på ordensbekendtgørelsen, og førte til en lang række anholdelser.

Det har ikke været muligt at få nogen kommentarer fra ledelsen af Folkets Hus.

Del artiklen her:

7 Comments

 1. Hvad skal man dog tro ?

  Folkets Hus, Stengade, Nørrebro, er mig bekendt et kommunalt samlingssted for alle, der ønsker at møde bekendte og nye til kaffe,folkekøkken, musik, diskussioner, film, særlige arrangementer.
  Jeg har kunnet se på Husets kalender, at der forleden skulle afholdes 2 års-fødselsdag. Man kan læse, der står “Kom forbi, hav det fedt, og pas på hinanden”.
  Efter at have både set og hørt om tumult ved Huset på grund af en journalist og en kameramand, der nærmest blev “smidt på porten”, nægtet mullighed for at interviewe gæster/brugere, virker det ganske usikkert at møde op til arrangementet, selvom der står, man skal passe på hinanden ?
  Jeg kan se en optagelse fra pladsen foran Huset. hvor en et et par besøgende bliver mødt med “gå-væk-råb”, kast fra et vindue med flasker. En gruppe politifolk forsøger at skabe ro og holde maskerede folk tilbage. De besøgende mænd kom stille og roligt – een, havde kalot på; dette skulle jo være acceptabelt ?
  Når Huset er et offentligt samlingssted, har alle vel ret til at komme der.
  Men måske har nogle mere ret til det end andre ?
  Det kan vel ikke være i orden, at særlige grupper har eneret til stedet og derfor skræmmer andre bort.
  Heller ikke, at kaste med skyts, råbe racister, højreradikaliserede, nazister, lignende mod besøgende, de ikke kender ?
  Sikke en aggressiv adfærd, disse unge udviser ? At gruppere sig foran indgangen, at hindre adgang, at dække ansigterne til, virker særdeles militant.
  Det lader da bestemt til, at hvad der foregår og hvem, der bruger Huset, må gennemundersøges nøje !
  Stedet bør være tilgængeligt for alle, der kan opføre sig ordentligt. Og ikke f.eks. være en “bule” for lyssky anliggender.

 2. Det er slet ikke sikkert, at det er en god ide´ at lukke huset. De kriminelle grupper, der benytter det, vil naturligvis finde andre steder at mødes.
  PET har sandsynligvis masser af overvågningsudstyr gemt i huset og synes sikkert, at det er nemmere for dem at overvåge grupperne der, frem for at skulle oprette overvågning på en række nye adresser.

  • Om PET har overvågningsudstyr i Huset aner jeg intet om !!

   Folkets Hus er offentligt – betalt al borgerne. Naturligvis skal der ikke foregå lyssky og kriminelle aktiviteter.
   Håber nu, stedet bliver sat grundigt under lup.
   At brugerne af Huset undersøges.
   At Huset lukkes – hvis ikke, må Fonden bag, købe stedet.
   Ingen skattekroner til ekstreme, militante,radikaliserede grupper.
   Jo, disse “brugere” har nok samværsadresser “ude i byen” også.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.