NEWSPEEK MENER: STOP AL KOMMUNAL STØTTE TIL FOLKETS HUS

Del artiklen her:

LEDER

Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) har via sin pressechef netop meldt ud, at der med øjeblikkelig virkning indledes en juridisk undersøgelse af den fond, der driver medborgerhuset Folkets Hus på Nørrebro, med henblik på at inddrage kommunal støtte såfremt fonden har været vidende om de ulovligheder, der er foregået på matriklen.

NewSpeek har tidlgere dokumenteret hvordan fonden, der går under navnet Fonden For De Åbne Rum, gentagne gange har tilladt at Folkets Hus har lagt lokaler til mødearrangementer, hvor dagsordenen har været planlægning af direkte ulovlige aktioner rettet mod blandt andet den islamkritiske forening “For Frihed”. Ligesom det er kommet frem, at indvandrerbander truer og jager journalister med kameraer væk fra det offentlige område foran Folkets Hus.

Fonden er naturligvis uskyldig indtil det modsatte er bevist, så vi hilser Københavns Kommunes initiativ om en juridisk undersøgelse velkommen, men uanset om det kan bevises eller ej om fondens ledelse har været vidende om ulovlighederne eller ej, så bør al kommunal støtte til Folkets Hus stoppe alligevel.

Det er åbenbart for enhver, at den daglige ledelse ikke har løftet deres opgave om at forhindre medlemmer af indvandrerbander i at komme i Folkets Hus, og det er åbenbart for enhver, at medborgerhuset bruges til venstreekstremistiske aktiviteter, der kun kan betegnes som antidemokratiske.

Skatteyderne i Københavns Kommunes skal naturligvis ikke betale for, at voldsparate venstreekstremister og indvandrerbander kan true byens borgere.

LUK FOLKETS HUS!

Del artiklen her:

13 Comments

 1. Jeg husker, sidst i 80 erne da Den danske Forening forsøgte at holde møder i forskellige lejede lokaler, hvordan at venstrefløjen ,både kastede sten gennem vinduerne og på anden måde overfaldt og chikanerede de fremmødte. Det viser, med al tydelighed, de autonomes “demokratiske” sindelag, men radio og TV journalisterne var, som i dag, ivrige mikrofonholdere for disse grupper. Nu da de møder de modstand rundt omkring, så piver de.
  Inddrag tilskuddene til steder, som tillader anti demokratiske grupperinger at afholde deres møder der.

 2. Det er venstrefløjens store problem (eller normale menneskers problem med venstrefløjen):

  De opfatter sig selv som overmennesker, når de går ind for noget så rart som, at alle er lige meget værd… hvis folk altså mener det samme, som de selv gør.

 3. Politiet skulle möde talstärkt op hvergang, der var optakt til ballade, omringe omraadet fuldständigt og anholde dem alle, optaget og grundigt dokumenteret paa HD video.
  Derefter skulle de idömmes märkbare straffe og dömmes til at betale for det ödelagte + politiindsatsen.
  Der findes masser af paragraffer i straffeloven, man kan bruge til formaalet, men som nästen aldrig bruges mod disse fascister.
  Naar man kaster molotov-cocktails og brosten mod politifolk, er det det samme som at pröve at dräbe eller bringe disse i livsfare. Det burde koste mindst fem aars fängsel, i gentagelsestilfälde kunne man jo idömme dem forvaring, thi saadanne typer er alt for farlige at have gaaende löst rundt blandt almindelige, uskyldige borgere.
  Der bliver givet alt for mange, alt for milde domme i dette land for ret grimme forbrydelser.

 4. Glemte at skrive, at det eneste de kriminelle forstaar, er kontant afregning ved kasse 1.
  Bring politifolk eller andre mennesker, for den sags skyld, i livsfare og de ved, at det koster dyrt-
  Svage og milde domme er lig med disrespekt for lov og ret, incl. politiet –
  Domme svarende til forbrydelsens alvor, skaber respekt og ligevägt –
  Man ser tendensen ved simpelt butikstyveri: en böde og du er fri………-
  Latterligt!! – Hvis man gaar ind i en butik og med forsät stjäler for 500-1.000 kr. burde det medföre en ubetinget fängselstraf og sevfölgelig aflevering af det stjaalne.
  Fängsel gör ikke de kriminelle bedre mennesker…..??? – Nej, men man holder dem väk fra gaderne saalänge…………!! og det er faktisk meningen; fängsler skal vel ikke väre opdragelsesanstalter.

 5. Er dette netværk af unge, venstreorienterede, autonome, selvstyrende, revolutionære måske at sammenligne med ekstreme muslimske grupper, der ønsker at omvælte bestående lov og orden ?
  De opfører sig, som vi husker fra Ungdomshuset på Jagtvej og andre aktioner, med råb, taktfast larm i kor, kasteskyts, knuede hænder, maskerede – jo mere truende, jo bedre åbenbart !
  Og disse unge er vore danske medborgere – svært at forstå !
  De tillader sig blot at bruge Kommunens Hus, som en slags “kommando Central” for deres ekstreme, antidemokratiske ideer.
  Ja, J.Rasmussen har så ret i sine kommentarer. Politiet skal være en Myndighed, der skal respekteres. Afregning på stedet og for en dommer.
  Jo mere “sødsuppe” disse “rebeller” bliver mødt med, jo flere og jo værre tillader de sig at optræde !
  Folkets Hus må lukkes for dette destruktive miljø. Politiet skal være en Myndighed, ikke en samtalepartner !

  • ja L. Rasmussen siger så meget, men hvornår gennemføre han noget som DANSKERNE BLIVER GLADE FOR??????

 6. Det kan vel ikke forbavse nogen når Knud Foldschack der såvidt vides er medlem af bestyrelsen i en udsendelse 16 Dec.med Anna Libak udtaler at det er VÆRRE at demonstrere med For Frihed end at kaste med brosten det siger jo en hel del.

 7. Problemet er, at domstolene er besat af venstresnoede eller Radikale politiske korrekte dommere, det samme med politimestrene, og så længe disse bliver siddende på de meget magtfulde poster, vil intet blive ændret..
  Se bare på de meget milde domme som terroristerne fra Blekingegaden fik, de var alle ude efter ganske få år, og besidder i dag kommunale og/eller statslige job, hvor de kan påvirke unge mennesker….

 8. Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it 😉 I’m going to return yet again since I
  book marked it. Money and freedom is the greatest way to change,
  may you be rich and continue to guide other people.

 9. Jeg ganske overbevist om at de autonome ikke har et politisk ståsted. De hader bare alt der lugter lidt af autoritet. At køre den af som venstreorienteret ballademageri er uintelligent, uigennemtænkt og hjernedødt. Rygter er grimme smittebærere.

 10. Fri os fra de hellige, – alle der har fundet sandheden. De er dumme…..men også farlige, fordi de er gjort til fascister:
  1) de unge af marxisme og Pelle Dragsted forførte “Antifascister”/vensterfascister, der gennem DAS KAPITAL fra 1848 har fundet sandheden om ALT og nu fører egen autonome krig mod anderledes tænkende. Kæmper for PROLETARIATETS DIKTATUR, et materialistisk diktatur.
  2) alle muslimer, der gennem stammebogen KORANEN fra år 650, åbenbaret af stammeguden Allah, men nedskrevet af muslim-stammens grundlægger, er indoktrineret med sandheden om ALT og fører egen autonome krig fra alle moskeer imod anderledes tænkende. Kæmper for ISLAMISK STAMME-DIKTATUR, et overtros- og åndsdiktatur i Danmark, Vesten og hele verden.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.