NEWSPEEK MENER: STOP AL KOMMUNAL STØTTE TIL FOLKETS HUS

Del artiklen her:

LEDER

Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) har via sin pressechef netop meldt ud, at der med øjeblikkelig virkning indledes en juridisk undersøgelse af den fond, der driver medborgerhuset Folkets Hus på Nørrebro, med henblik på at inddrage kommunal støtte såfremt fonden har været vidende om de ulovligheder, der er foregået på matriklen.

NewSpeek har tidlgere dokumenteret hvordan fonden, der går under navnet Fonden For De Åbne Rum, gentagne gange har tilladt at Folkets Hus har lagt lokaler til mødearrangementer, hvor dagsordenen har været planlægning af direkte ulovlige aktioner rettet mod blandt andet den islamkritiske forening “For Frihed”. Ligesom det er kommet frem, at indvandrerbander truer og jager journalister med kameraer væk fra det offentlige område foran Folkets Hus.

Fonden er naturligvis uskyldig indtil det modsatte er bevist, så vi hilser Københavns Kommunes initiativ om en juridisk undersøgelse velkommen, men uanset om det kan bevises eller ej om fondens ledelse har været vidende om ulovlighederne eller ej, så bør al kommunal støtte til Folkets Hus stoppe alligevel.

Det er åbenbart for enhver, at den daglige ledelse ikke har løftet deres opgave om at forhindre medlemmer af indvandrerbander i at komme i Folkets Hus, og det er åbenbart for enhver, at medborgerhuset bruges til venstreekstremistiske aktiviteter, der kun kan betegnes som antidemokratiske.

Skatteyderne i Københavns Kommunes skal naturligvis ikke betale for, at voldsparate venstreekstremister og indvandrerbander kan true byens borgere.

LUK FOLKETS HUS!

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.