BORGMESTER INDLEDER JURIDISK UNDERSØGELSE AF FONDEN BAG FOLKETS HUS

Carl Christian Ebbesen Dansk Folkeparti
Del artiklen her:

NewSpeek har de seneste dage bragt en række afsløringer omkring militante venstreradikales brug af det kommunale Folkets Hus i København som mødested.

Det får nu konsekvenser.

Kultur- og Fritidsforvaltningens pressechef har oplyst, at borgmesteren har igangsat en juridisk undersøgelse af fonden De Åbne Rums håndtering af det konkrete forløb i forbindelse med Folkets Hus og ikke har nogen kommentarer, mens undersøgelsen pågår.

Læs også: AFSLØRENDE DOKUMENTER: FOLKETS HUS ER I MILITANTE EKSTREMISTERS HÆNDER

Kan føre til lukning

Undersøgelsen kan ende med lukning af Folkets Hus. Det kan ske, hvis kulturforvaltningen konkluderer, at fonden har misligholdt kontrakten.

Fonden har haft til ansvar for at sikre, at lokale indvandrerbander ikke skaber utryghed i huset. TV2 kunne for nyligt vise, hvordan et medlem af Loyal To Familia truer en jødisk klædt journalist til at forlade området foran huset.

Læs også: “DE VENSTRERADIKALE FORENINGERS PLANLÆGNING AF MILITANTE AKTIONER ER SKET LIGE UNDER POLITIKERENS NÆSE”

Lyver fonden?

Carl Christian Ebbesen har tidligere i et skriftligt svar til NewSpeeks redaktion meddelt, at fonden afviser, at Folkets Hus er blevet brugt til møder om militante aktioner.

Noget tyder dog på, at fonden dermed har talt usandt over for borgmesteren.

NewSpeek har dokumenteret, hvordan militante (kriminelle) venstreradikale foreninger har brugt huset som mødested.

Desuden proklamerer Folkets Hus’ egen hjemmeside, at stedet har fungeret som mødested for aktivister, der har gennemført demonstrationer og aktioner i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej 69 og ved klimatopmødet COP15.

Begge demonstrationer indbefattede omfattende hærværk, vold og brud på ordensbekendtgørelsen, og førte til en lang række anholdelser.

Det har ikke været muligt at få nogen kommentarer fra ledelsen af Folkets Hus.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.