LA TRUER VÆLGERNE: GIV OS LAVERE SKATTER, ELLER VI ÅBNER FOR FLERE UDLÆNDINGE

(Foto: Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) (liberalalliance.dk))
Del artiklen her:

Regeringspartiet Liberal Alliance tager grove midler i brug for at holde på sine vælgere.

Liberal Alliance bløder i denne tid vælgere som aldrig før. I den seneste meningsmåling er partiet næsten blevet halveret. Det sker efter en turbulent jomfrurejse som regeringsparti, hvor den stålsatte partileder Anders Samuelsen (LA) gang på gang er løbet panden mod en mur i sine forsøg på at true sig til den politik, det er blevet valg på at ville gennemføre.

Den satiriske blog Rokokoposten har ligefrem skrevet en historie om, at Anders Samuelsen udskifter jobbet som partileder med en ansættelse som testdukke for bilfabrikanterne: “Hvor en crash test dummy kun holder til to-tre alvorlige frontalsammenstød og koster op mod 350 millioner euro, kan Anders løbe panden mod den samme mur flere gange dagligt. Vi forventer, at denne handel vil spare os for milliarder på årsbasis,” skriver Rokokoposten i et satirisk indlæg.

Tilbage i virkeligheden tager Liberal Alliance nu et ganske stærkt våben i brug. I en tid med klart flertal både indenfor og udenfor Christiansborg for en strammere udlændingepolitik, forsøger partiet sig med endnu en omgang halsbrækkende politisk træklatring: Hvis ikke partiets økonomiminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA) kan få opbakning til lavere skatter, vil han lukke flere udlændinge ind i landet.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille understreger, at der ikke bliver tale om østeuropæere – men udlændinge fra langt fjernere himmelstrøg. Om dette vil skabe større opbakning blandt politikere og vælgere til Liberal Alliances skattepolitik vides endnu ikke. Men det er svært at forestille sig, at trusler med at oversvømme danskerne med endnu flere udlændinge, hvis ikke en bestemt politik realiseres, vil skabe sympati blandt de i forvejen stærkt indvandringskritiske danskere.

Læs også:

LIBERAL ALLIANCES BURKA-FEJL: DE TOLERERER DET INTOLERANTE

LIBERAL ALLIANCE INDKASSERER ENDNU EN SKATTESTIGNING

LIBERAL UNGDOM: JA TAK TIL STRØMPISTOLER OG SKYDEVÅBEN TIL SELVFORSVAR

ANDERS SAMUELSENS PINLIGE TWEET UDSTILLER DEN DANSKE REGERING

Del artiklen her: