220 ÅRS FÆNGSEL TIL PÆDOFIL VOLDTÆGTSBANDE

Del artiklen her:

Unge piger blev groomet og voldtaget af mændene.

20 mænd i byen Huddersfield i England er blevet idømt i alt 220 års fængsel for vold og voldtægter imod 15 unge piger i alderen 11 til 17 år. Pigerne blev udsat for såkaldt grooming. Grooming foregår typisk ved, at pigerne først modtager gaver og masser af komplimenter, derefter bliver kæreste med en af mændene, og derefter presses til seksuelle ydelser for mandens venner. Ofte gøres pigerne afhængige af stoffer, hvilket gør det lettere at presse dem.

“De vinder din tillid og så begynder tingene bare at ske. Og så ender du til sidst i en situation, du ikke kan komme væk fra,” fortalte en af pigerne i forbindelse med retssagen. Hun fortalte også, hvordan både hun selv og hendes familie blev truet af banden. “Min mors og fars hus blev smadret, deres biler blev smadret. Jeg blev konstant voldtaget og slået.”

Samtlige dømte i sagen har indvandrerbaggrund. Islam opfordrer i sine helligste skrifter, Koranen (Allahs åbenbaringer) og haditherne (Muhammeds sædvaner) til voldtægt af vantro kvinder, ikke mindst unge piger. Profeten Muhammed, der af muslimer anses for at være et godt eksempel, giftede sig med den 6-årige Aisha og fuldbyrdede ægteskabet seksuelt da hun var 9.

Ifølge Koranen, der sammen med haditherne udgør grundlaget for islamisk sharialov, er sexslaver fuldstændigt lovligt. Her forbydes muslimer at have samleje med bl.a. deres mødre og gifte kvinder “bortset fra de slavinder, I ejer.” (Koranen, 4:23-24)

Læs også:

CHOKERENDE DATA AFSLØRER PÆDOFILES ETNICITET

2000 PÆDOFILE VOLDTÆGTSMÆND SKAL KEMISK KASTRERES

DØMT FOR AT SIGE DEN PÆDOFILE SANDHED OM ISLAM

RAMADAN, TID TIL FASTE, REFLEKSION – OG TERROR OG PÆDOFILI

“ALLAHU AKBAR!” FØLGER PÆDOFILE MUSLIMSKE VOLDTÆGTSBANDER BLOT KORANEN?

Del artiklen her: