MEDIERNES FAKENEWS OM MUSLIMER

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

De statsstøttede medier lyver på mange måder.

Som også danske avislæsere ved, er en af dem, at journalister er selektive omkring kriminalitet og etnicitet.

Her et klassisk eksempel:

“Offer” anholdt for sexforbrydelse

Tanveer Hussain er en muslimsk sportsudøver fra Kashmir i Indien.

Da han blev nægtet indrejse til USA, lød BBCs overskriften: “Kashmir Muslim athlete denied US visa due to ‘current policy’.”

Venstrefløjsaktivister lagde pres på systemet og demokratiske politikere trak i trådene, og det lykkedes dem – desværre for et 12-årigt barn – at få Hussain til USA.

Da han efterfølgende blev anholdt, mistænkt for seksuelt overgreb imod det 12-årige barn, lød BBCs overskrift: “Tanveer Hussain: Indian athlete held over sex abuse in US”

Pist væk var henvisningen til Hussains religion, for nu var han ikke længere et “offer”, men krænker.

Statsstøttet FakeNews.

Del artiklen her:

7 Comments

 1. Jeg håber virkelig, at Præsident Trump kommer igennem med sit indrejseforbud for blodtørstige muhamedanere. På den måde slipper MSM for de idelige dilemmaer mht beskrivelser af forbryderne, samt denne lille pige, og med hende tusinder andre, kunne have undgået at blive skændet. Nu skal retsvæsen og MSM til at sprælle helt vildt under retssagen for ikke at krænke denne stakkels muhamedaner, og dølge hvad det er for en ka’l, det handler om og forsikre om, at det naturligvis INTET har at gøre med guttens kultur og religion at gøre, SLET ikke forstås.
  Det vil være en ren win win situation at holde muhamedanere ude, ikke mindst aht. medierne, så de slipper for deres beskrivelsesdilemmaer.

 2. Enig der er noget galt med den systematiske vildledning.
  Formålet med vildledningen må være at gøre befolkningerne mindre islamofobe, end de er blevet pga af de omfattende voldshandlinger, voldtægter og terrormord i den vestlige verden, hvor islam var årsagen, ikke har kunnet holdes hemmelige.

  Ved at fjerne sandheden om islams rolle, hjælper medierne udbredelsen af islam i den kristne verden. Hvorfor arbejder medierne for udbredelsen af islam ?

 3. Rigtig godt spørgsmål, Hvorfor arbejder medierne ( de statsstøttede) for udbredelsen af islam? Journalisterne har da selv efterkommere, der skal leve i samfund med kultursammenstød og sammenbrud.

  • Som jeg mange gange har skrevet, er den eneste forklaring på dette for os naturlige spørgsmål, at de politisk korrekte hader deres børn og børnebørn af et inderligt hjerte.

   • Det goer de ikke. Der er en anden forklaring som du endnu ikke er parat til at se i oejnene. Der er f.eks. nogle mennesker i Kbh. der bliver beskyttet med maskingevaerer. Du ser kun det du skal se.

    • Du har helt ret. Der findes en gruppe af mennesker som er fredede, og dygtigt udnytter de hvide europæeres skyldfølelse. Denne gruppe har et klart mål om at udradere de oprindelige befolkninger i Europa og skabe en verdensregering hvori de sidder som ledere.

 4. Iøvrigt har man intet problem med at fortælle at kondiløberens volds- voldtægtsmanden er Grønlænder….

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.