UTOPISK FANTASI

Muslim
Del artiklen her:

Af Ruth Bering. 

Jeg skal vedgå, at det ikke er ofte, jeg læser, hvad Tina Davidsen (T.D.) fortæller i Nordjyske. Måske kunne man henstille til T.D., at hun angiver kilden i sine mange beretninger. I juli 2018 refererede T.D. således i Nordjyske udtalelser om og af to kendte amerikanere, udtalelser, som ifølge en dansk professor og historiker med kendskab til USA var usande.

En bekendt fortalte, at T.D. i et indlæg (22.07.2020) blandt andet havde kaldt mig ”bananflue, tissemyre, anti-islamhystade, som ikke kunne tænke eller tale”. Dertil er at sige, at man nok skal være varsom med sine udtalelser for ikke at få en sag på halsen.

Jeg har stor sympati for partiet Nye Borgerlige, som vil brage igennem ved næste valg. Og uanset, hvad frk. Davidsen kommer med af ukvemsord om Pernille Vermund – flot dame, i øvrigt… ikke? – er der heldigvis intelligente danskere, der kan se, hvad der sker i verden og Danmark.

Der er meget, der undrer T.D. Der er også meget, der undrer mig. F.eks. at jeg gider bruge tid på T.D., som kun vil fortsætte med at udbrede, hvad de fleste ved er urealistisk – men tiden skal vel gå med noget… Men der er forhåbentlig en del, der kan gennemskue T.D.’s eventyr, utopiske fantasier om den muslimske verden og nedsættende tale om Danmark, selv om TD iført skyklapper naturligvis vil fortsætte sine lange taler uden at opdage, hvad der foregår.

Hvad med at konvertere? 

Og når T.D. er så glad for muslimer og islam, kan det vel glæde hende, at danske skatteydere ifølge Finansministeriet årligt bidrager med den nette sum af 90 milliarder kroner til fremme af T.D.’s sag.

Hvad med at konvertere? 

Måske vil det så gå op for T.D., hvilket undertrykkende og barbarisk system muslimske kvinder lever under. Måske husker TD de to nordiske kvinder, der tog på ferie i Nordafrika og var blevet et hoved kortere, da de kom hjem. Se på Sverige, Tyskland eller Frankrig, hvor der i dag er borgerkrigslignende tilstande. Og hvorfor, mon?

Ruud Koopmans har forsket i integration i 20 år 

Ruud Koopman har forsket i integration i mere end 20 år og kan ikke pege på et eneste vestligt land, der har succes med at integrere muslimer. Muslimske lande klarer sig værre end resten af verden, og muslimer er vanskeligere at integrere end alle andre grupper: problemet skal findes i Islam (b.dk).b.dk 01.03.2019).

Nå, det har T.D. vel heller ikke lagt mærke til…Så hvad med at smutte tilbage til Frankrig og se, hvad der sker. Der bor i dag 4,7 millioner muslimer.

Et par fremtrædende muslimske ledere har disse visioner for Europa:

Balal Ghazal, muslimsk talsmand i Danmark for de muslimske danske friskoler og “Islamisk Forening for velgørende projekter” (AICP): “Danskerne er vantro. Det ord bruger vi om alle, der ikke har den rette tro. Vor forening ser gerne Danmark forvandlet til et islamisk samfund. Det er klart, det vil være godt….” (Jyllands-Posten 29.09.1998)

Dr. A.M. Naqawi i det tyske islamiske blad “Morgendämmerung nr.7/8 s.49: “Sande muslimer forstår sig selv som erobrere. De forlader deres hjemlande for at vinde Europa for Islam. Målet er et islamisk land. Midlet er Jihad, den hellige krig. For at nå målet følges en bestemt strategi “skridt for skridt”. Udvandring er et fundamentalt princip i islam. I islam forlader man hjemlandet for troens skyld, og således er udvandringen ikke kun en pligt, men at være imod udvandring er et forræderi mod det islamiske samfund”. (Sura 4.97)

Men som Ruud Koopmanns skriver: “Hvis der er noget i den offentlige debat i Vesteuropa, der har fremmet fundamentalisme og radikalisering, er det ikke den angiveligt negative “tone” i debatten om muslimer og islam, men snarere en alt for vidtgående og naiv imødekommenhed over for krav, som stilles af konservative eller endda fundamentalistiske repræsentanter for islam”.

(Ruud Koopmans, professor i sociologi og migrationsforskning. Humboldt-Universitet i Berlin, Berlingske.)

(Artiklen har været bragt i Nordjyske d. 25.8.21) 

Del artiklen her: