ISLAMKRITIKEREN HAMED ABDEL-SAMAD ER GÆST I TRYKKEFRIHEDSSELSKABET

HAMED
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

  (Foto: Steen Raaschou) 

En af Tysklands mest fremtrædende islamkritikere, den egyptisk-tyske politolog, Hamed Abdel-Samad, kommer på lynvisit til København for at lancere bogen, ”Muhammed – et opgør”, der nu udkommer på dansk. 

Det er lykkedes Trykkefrihedsselskabet at få Hamed Abdel Samad til at besøge os mandag den 30. august, kl. 19.30-21.30 i Vartovs Store Sal, Farvergade 27, 1463 København K.

Det er første gang, at Abdel-Samad udkommer på dansk ved Forlaget Ellekærs mellemkomst: http://www.ellekar.dk/Bog_39.html

NewSpeek vil gerne gøre lidt reklame for arrangementet. 

***

Billetter: 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding her: https://place2book.com/da/sw2/sales/oinpgroy3a

***

OM FORFATTEREN:

Hamed Abdel-Samad blev født i 1972 nær Giza i Cairo og er søn af en sunnitisk imam. I sin ungdom var han medlem af Det Muslimske Broderskab, men har senere taget en særdeles kritisk holdning til islam og især til islam i Europa. 

Han er forfatter til en række islamkritiske bøger, bl.a. ”Mein Abschied vom Himmel” (2010), der er anmeldt af Alex Ahrendtsen her: https://www.trykkefrihed.dk/portrat-af-araberen-som-ungt-menneske.htm 

og 

Der Islamische Fascismus (2014) oversat til norsk på Document Forlag. https://www.documentforlag.no/produkt/den-islamske-fascismen/

Abdel-Samad har læst engelsk og fransk på Ain Shams Universitet i Cairo, politisk videnskab på Universität Augsburg og japansk på Kwansai Gakuin Universitet i Japan.

Han har arbejdet som konsulent for arabisk uddannelse i UNESCO og har forsket i den tidlige islam på Universität Erfurt og i jødisk og islamisk historie på Ludwig-Maximilians-Universität München.

Link til hans hjemmeside: https://www.hamed.tv/

Del artiklen her: